Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 13 - какво ще се случи...

Добави коментар

Мурат, сломен от предателството на Джемре, се зарича да я изтрие от живота си. Вижте какво ще се случи в еп. 13 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Халит се обажда на Хатидже. Тя го моли да не ѝ звъни повече. Той настоява тя да го изслуша и започва да говори за Назлъ и потенциалната опасност, надвиснала над нея. Халит умолява Хатидже да ѝ помогне. Хатидже намира Назлъ и я взима със себе си в такси. Рустем ги преследва, принуждавайки Назлъ да бяга от него.

Мурат е шокиран от съдържанието на писмото, написано от Мелих за Селим. Не може да повярва, че Джемре го е предала и отива на гроба й. Там, на гроба на Джемре, той започва да гори общите им снимки. Той казва, че я е защитавал от всичко и им е казвал, че всички слухове, че тя му е изневерявала са клевета, а сега разбира, че всичко е истина. Мурат е сломен. Той е смятал, че познава Джемре по-добре от всеки друг, а сега изглежда, че е бил сляп за случаващетото с нея. Той сваля халката си и я поставя на гроба на Джемре. След това Мурат се заклева, че ще я изхвърли от живота си. Той се кълне, че всички включително дъщеря им Зейнеп бързо ще я забравят.

Рустем пристига в дома на родителите на Назлъ и започва да блъска по вратата. Сонгюл е принудена да лъже, че Назлъ не е излизала от къщата и е прекарала целия ден в кухнята. Рустем не й вярва и е решен да разкрие истината…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 36 - Назлъ се сбогува със Зейнеп

„Скъпа мамо“, еп. 35 - Мелек манипулира Мурат, за да прогони Назлъ

„Скъпа мамо“, еп. 34 - Мелек обвинява Назлъ за пожара

„Скъпа мамо“, еп. 33 - Назлъ спасява Синем от пожар

„Скъпа мамо“, еп. 32 - Ще успее ли злия план на Мелек?