Актуално В програмата

Синоптичката Натали Трифонова влиза във Фермата

Добави коментар

Водещата на прогнозата за времето на bTV Натали Трифонова ще влезе в ролята на дуелист във „Фермата: Нов свят“

Водещата на прогнозата за времето на bTV Натали Трифонова ще влезе в ролята на дуелист във  „Фермата: Нов свят“ в събота вечер. Тя ще премери сили с водещия на шоуто Иван Христов, който изгуби битката със своя колега Андрей Арнаудов в първото издание на „Звезден дуел“ преди седмица.

 

Натали и Иван ще тестват първото предизвикателство на Арената, преди там една срещу друга да се изправят седмичните дуелисти Красимира Цочева и Кристиана Брънзалова.

 

За място в шоуто ще се борят домакинята Красимира Цочева и архитектката Кристиана Брънзалова

 

Вторият женски дуел в шоуто ще противопостави домакинята от отбора на сиромасите и архитектката от този на чорбаджиите. Красимира бе посочена за първи дуелист след загуба в ратайската битка и получи право да прекара 24 часа във фермата на чорбаджиите, за да избере своя опонент. За всеобща изненада тя реши да предизвика на Арената Кристиана Брънзалова с мотива, че иска да се бори със спокоен и уравновесен опонент.

25-годишната архитекта прие съвсем радушно избора на Красимира.

„Ние сме близки чисто физически и ще направим равностоен дуел“, констатира тя и прегърна съперничката си.

Шокирана от избора на втори дуелист остана чорбаджийката Мариана Маринова, която бе убедена, че е дошъл нейният ред да излезе на Арената.

„Бях сигурна, че ще посочиш мен! От няколко места вече ме подпитваха как съм с кръста, дали ще се справя. Даже косата си измих, багажът ми е събран“, призна си бившата „Мисис България“.

В крайна сметка двете силни жени се отправиха към къщичките за подготовка на дуелистите, които се оказаха твърде скромни за техните размери, като респектиращата със своите 190 см Кристиана заподозря, че продукцията е планирала участие на хобити, строейки помещенията.

И докато те, както и останалите участници в шоуто, са лишени от всякакви комуникации с външния свят и между двата отбора, триметровата стена, която ги разделя, се е е превърнала в примитивна социална мрежа. Обитателите на стопанствата на бедните и богатите си изпращат съобщения, като лепят на оградата бележки с размисли по адрес на противоположния отбор.

Новата порция надписи изненада отбора на богатите в предаването с откровено лошия си тон.

Между общите обвинения в мързел и суета, сиромасите насочиха ненавистта си към един конкретен играч – треньора на звездите Сами Хоссни. Фермерът на седмицата при богатите получи етикета „палячо“, от което изобщо не му стана приятно.

„Кифлите-чорбаджийки дават пари за кравешки мигли“ и „Чорбаджиите не се интересуват от бедните, имат ли какво да ядат и какво могат да направят за тях“ бяха част от послания, които разбуниха духовете между двата отбора по време на ратайската битка за имунитет от дуел.

Краси Джунов и любимата му Паулина Ванегас

 

Тя пък се превърна в поредна победа за автомонтьорът Краси Джунов и любимата му Паулина Ванегас. През миналата седмица Краси предаде сиромасите и прескочи оградата, за да бъде по-близо до своята Жулиета, с която заедно бяха ратаи на богатите. Влюбените надвиха домакинята Красимира Цочева и проектанта на сгради Александър Тодоров с 2:0 и си спечелиха имунитет от дуел.  

Две седмици след като актрисата Саня Борисова напусна „Фермата: Нов свят“, чорбаджии и сиромаси се готвят да изгубят още една жена от шоуто. Коя ще е тя ще стане ясно в събота вечер, в 20.00 часа, по bTV.


 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9