Архив Big Brother

Силни характери срещу железни стратегии в Big Brother All Stars

Добави коментар

Двама бъдещи Съквартиранти говорят откровено за нуждата от предварителна стратегия и удоволствието от втория шанс

Двама бъдещи Съквартиранти  говорят откровено за нуждата от предварителна стратегия и удоволствието от втория шанс

Big Brother All Stars вече е в ход. Днес бъдещите съквартиранти се събират в хотела, за да поемат утре заедно към най-известната Къща. Участници в този сезон на Big Brother All Stars ще изненадат зрителите,  защото са напълно различни от тези, които сме свикнали да гледаме в предаването. Буквално минути преди да влязат в изолация, двама от бъдещите Съквартиранти ни показаха нагледно разликата между бившите участници във VIP Brother и тези, които са трупали риалити опит в предавания с екстремни условия на пребиваване.

Според бивш участник във VIP Brother предварителната стратегия не е важна. Той смята, че колкото и да е добра стратегията ти, ако си лош човек това неминуемо ще излезе наяве рано или късно. Също така е сигурен, че публиката оценява характера на участниците, а не стратегиите им. Въпреки че самият той не разчита на предварителен замисъл, е твърдо решен да промени някои неща в себе си, след като внимателно е изгледал сезона на  VIP Brother, в който е участвал.

Основният му проблем, според него самия е, че е приемал нещата твърде сериозно, и най-вече себе си, липсвала му е самоирония, която този път ще покаже на зрителите и на съквартирантите. Със сигурност приема повторното влизане в Къщата за втори шанс и признава, че очаква в Big Brother All Stars да срещне нови приятели и да натрупа още опит за следващия път.

За разлика от него, бивш участник в екстремно предаване казва, че предварителната стратегия е напълно задължителна. Той не приема нещата като „просто игра” и казва, че не влиза в Къщата, за да намери приятели. Споделя, че след предишното си участие в риалити формат, е осмислил и анализирал всяка своя грешка и сега не смята да  повтаря нито една от тях, нито пък да трупа нови. Признава, че има слабост към красиви жени и единственото, което би го разконцентрирало от пътя му към победата е любовта да го сполети в шоуто. Самият той се съмнява това да се случи, но от опит казва, че очаква неочакваното.

Кои са риалити звездите, които ще прекрачат прага на Къщата и какво им е подготвил Големият брат, ще разберем в понеделник от 20 часа по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother All Stars , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала