Актуално Други

Ще има корейска версия на "Хартиената къща"

Добави коментар

Нетфликс ще създаде корейска версия на хитовия испански сериал "Хартиената къща" | "La casa de papel”.

© Netflix

Нетфликс заяви във вторник, че работи по първи сезон от 12 епизода на изцяло новата корейска версия на"La casa de papel”., която се очаква да започне снимки някъде следващата година.

Развиваща се на Корейския полуостров, корейската адаптация на "Хартиената къща" | “La casa de papel” ще бъде режисирана от Ким Хонг Сун, който е е известен като гигант в Корея в жанра фентъзи криминале. Рю Йон-дже и неговият екип, които са работили по My Holo Love и Psychopath Diary, ще бъдат сценаристи на новия сериал.


Ким Хонг Сун / Рю Йон-дже

Ким Хонг Сун / Рю Йон-дже

© Netflix

Оригиналният "La casa de papel" е бил голям хит за Нетфликс, според вътрешните показатели за зрителската аудитория на компанията. Четвъртият сезон, пуснат на 3 април, събра 65 милиона гледания по целия свят само през първите четири седмици.

Създадена от Алекс Пина, испанската поредица следва два внимателно подготвени обира, водени от „Професора“, едната на Кралския монетен двор на Испания, а другата на Банката на Испания.

 Алекс Пина

Алекс Пина

© Netflix
Добавя Пина в изявление: „Корейските създатели от години развиват свой собствен език и аудиовизуална култура. Те успяха, подобно на нашия сериал, да надхвърлят културните граници и да се превърнат в отправна точка за хиляди зрители по света, особено сред младите хора. " Той добави: „Ето защо намирам за очарователно, че светът на “La casa de papel” е толкова привлекателен за корейските творци, че ще направя адаптация. Фактът, че действието се развива на Корейския полуостров, също ми се струва крайъгълен камък, от който наистина съм доволен."

Повече информация за това какво ще ограбват в Корея ще бъде обявена по-късно.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нетфликс , Netflix , La casa de papel , Хартиената къща​ , Стрийминг

Max с втори официален тийзър за „Пингвинът“ с Колин Фарел

Започнаха снимките на предисторията на „Игра на тронове“

HBO Max се превръща в Max

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон