Актуално В програмата

„Шерлок” се завръща по AXN

Добави коментар

AXN излъчва първи епизод на очаквания трети сезон на „Шерлок” утре вечер, 7 март, от 21:00 часа

На 7, 14 и 25 март, Шерлок Холмс се завръща в три вълнуващи нови епизода на екрана на AXN България!

Утре вечер от 21:00, AXN стартира излъчването на трети сезон на британската телевизионна, криминална драма „Шерлок” - съвременна интерпретация на детективските истории на героя на Сър Артър Конан Дойл – Шерлок Холмс. Създатели са Стивън Мофат и Марк Гатис, а главните роли са поверени на Бенедикт Къмбърбач и Мартин Фрийман.

Играйте с AXN и спечелете вълнуващи награди! Посочете правилния отговор на въпроса и една от чудесните награди може да стане ваша!

Идеята на Мофат и Гатис за модерна версия на историите на Конан Дойл, включва възможността Шерлок да използва модерни техологии, с които да си служи в разрешаването на сложните престъпления. В ролята си на създатели на сериала, всеки от тях пише сценария за една от сериите на сезон. Третата серия се пише от Стивън Томсън.

Епизодът, който ще видим утре вечер ще ни пренесе напред, две години след финала на предишния сезон, когато, принуден от врага си Мориарти, прочутият детектив се самоубива. Разбира се, гибелта му се оказва инсценирана, а Джон Уотсън не приема лесно този факт! Епизодът заварва Джон и Шерлок отново заедно, изправени пред предстояща заплаха надвиснала над Лондон! Ще успеят ли двамата приятели да разрешат проблемите помежду си навреме, за да спасят британския народ?

„Шерлок” се завръща по AXN

Сериалът се радва на изключително позитивни отзиви, като много от критиците оценяват високо сценария, играта и режисурата. „Шерлок“ е номиниран за множество награди, сред които за наградите БАФТА и Еми и печели някои от тях в различни категории.

Съвсем скоро Бенедикт Къмбърбач направи още една стремителна крачка напред в звездната си кариера, след като филмът с негово участие „12 години в робство” спечели три награди „Оскар”, включително за най-добър филм за 2013 година.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шерлок , Бенедикт Къмбърбач

Интерво на актьора Мартин Фрийман

С втори сезон на „Кадифе“ започват хитовите сериали по БНТ1

Шерлок зад кадър (снимки)

AXN с трети сезон на „Шерлок”

Бенедикт Къмбърбач в Esquire