Актуално Други

Шест европейски продукции ще имат премиера до два месеца в HBO Max

Добави коментар

С обявяването на датата за идването на новата стрийминг услуга HBO Max у нас са ясни и датите на първите европейски сериали, които ще можем да гледаме под бранда Маx Originals.

Очакваме цели 11 оригинални продукции от стария континент – сериали и първи европейски реалити формати, като датите за шест от тях вече са ясни. Един от новите сериали е унгарският Доносникът. Историята в него е ситуирана в 80-те години, а в центъра й е 20-годишният студент и правителствен шпионин Гери. Премиерата е планирана за април, а първи тийзър можете да видите тук:

В следващите два месеца премиера ще имат и три румънски продукции. Първата от тях е Рукс (Ruxx) и разказва историята на младо момиче, опитващо се да лавира между желаната кариера за голям строителен предприемач в Букурещ и личния си живот, който би я завел извън страната.

Продукции от северните ни съседи са също документалната лента, посветена на румънската музикална звезда Ирина Раймс - Пътят към дома: Ирина Раймс (Оn My Way with Irena Rimes), с премиера след средата март и реалити формата Един истински певец (One True Singer), който очакваме в началото на април.

Сред продукциите от централна Европа са и полският криминален сериал След зимата (The Thaw), създаден от сценариста, стоящ зад хитовия сериал Глутница - Марта Шиманек. След зимата разследва криминален случай, след откриването на тяло на млада жена под топящ се лед. Потвърдена за старт през април е и чешката документална лайфстайл поредица Време за чешки! Задружни и лакоми (Czech it Out).

По-късно през 2022 очакваме още испанските Животът и всичко останало (Todo Lo Otro) и Гарсия! (Garcia!), датския Камикадзе (Kamikaze) и шведския Похот (Lust), както и румънското предаване за пътувания Wild Romania.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има

"Аргайл: Супершпионин" със стрийминг премиера в Apple TV+

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел в предистория на „Игра на тронове“

Домът на дракона: Черни срещу Зелени в епични трейлъри за втория сезон

WARNER BROS. DISCOVERY ще стартира MAX в България на 21 май