Актуално Други

Сериалът "Властелинът на пръстените" на Amazon най-накрая има име

Добави коментар

"Властелинът на пръстените" на Prime Video официално има заглавие и то загатва какво предстои да видим.

© Amazon Studios

Пълното заглавие на телевизионния сериал беше представено днес, а значението му няма да бъде изгубено за феновете на Дж.Р.Р. Толкин, тъй като предвещава епична история, която обединява основните събития от Втората епоха на Толкин - изковаването на емблематичните пръстени.

© Amazon Studios

“The Lord of the Rings: The Rings of Power” ("Властелинът на пръстените: Пръстените на властта" ) ще бъде достъпен ексклузивно в Prime Video на 2 септември, като нови епизоди ще излизат всяка седмица.

“Смятаме, че заглавието, което измислихме би могло да стои на гърба на книга редом с другите класически произведения на Дж.Р.Р.Толкин. “Пръстените на властта” обединява всички основни истории от Втората епоха на Средната земя: изковаването на пръстените, възходът на Мрачния владетел Саурон, епичната история на Нуменор и Последният съюз на елфите и хората", казват шоурънърите Джей Ди Пейн и Патрик Маккей. "Досега зрителите са виждали на екрана само историята на Единствения пръстен - но преди да има един, е имало много... и ние сме развълнувани да споделим епичната история на всички тях."

Prime Video изкова заглавието в истинска ковачница.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Amazon Prime Video , Властелинът на пръстените , The Lord of the Rings: The Rings of Power , Властелинът на пръстените: Пръстените на властта

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има

"Аргайл: Супершпионин" със стрийминг премиера в Apple TV+

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел в предистория на „Игра на тронове“

Домът на дракона: Черни срещу Зелени в епични трейлъри за втория сезон