Актуално Други

Сериалът "Проклятието" започва на SkyShowtime през януари

Добави коментар

Проклятието" на Ема Стоун и Бени Сафди започва на SkyShowtime през януари

SkyShowtime потвърди, че сериалът "Проклятието" ще бъде достъпен от услугата от петък, 5 януари. Първите пет епизода на оригиналния сериал на SkyShowtime ще бъдат налични за стрийминг в деня на премиерата, като останалите пет епизода ще бъдат налични в петък, 16 февруари.

Създаден съвместно от Бени Сафди и Нейтън Фийлдър, които са и сценаристи и изпълнителни продуценти, в центъра на действието в The Curse са Уитни и Ашър Сийгъл – младоженци, които полагат всякакви усилия да убедят малката общност на Еспаньола, Ню Мексико, в идеята си за екологично съобразено жилищно строителство. Но задачата им става по-трудна, когато ексцентричният продуцент на телевизионни риалити програми, Дъги, открива начин да се възползва от тяхната история. В развитието на сериала двамата се озовават в мистериозна плетеница от етични и морални сиви зони, като същевременно се опитват и да запазят връзката си. В сериала участват Ема Стоун (La La Land, The Favourite), Фийлдър (The Rehearsal) и Сафди (Oppenheimer). Сред гостуващите звезди са номинираният за награда Oscar Баркад Абди, номинираният за награда Emmy® Корбин Бернсен и Констанс Шулман.

The Curse е съвместна продукция на SHOWTIME и A24. Фийлдър влиза и в ролята на режисьор. Изпълнителни продуценти са също така и Ема Стоун, Дейв Маккери и Али Хертинг със своята компания Fruit Tree. Сред изпълнителните продуценти е и Джош Сафди със своята компания Elara.

Потребителите получават директен достъп до услугата SkyShowtime чрез приложението SkyShowtime, налично за Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung, както и през уебсайта: www.skyshowtime.com. Месечната цена за SkyShowtime е 3,99 евро (без реклами).

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: SkyShowtime , Стрийминг

“Уонка“ със стрийминг премиера на 8-ми март в HBO Max

"Рицарят на седемте кралства" галопира към HBO през 2025

Хари Потър се завръща с нов сериал през 2026

“Аквамен и изгубеното кралство” със стрийминг премиера на 27 февруари в HBO Max

HBO разработва сериал за завладяването на Вестерос от Егон Таргариен