Актуално Други

Сериал по играта TWISTED METAL в HBO Max

Добави коментар

Новият сериал TWISTED METAL, базиран на класическата поредица игри за PlayStation, вече е наличен за гледане в HBO Max.

© 2023 Sony Pictures Television Inc. and Universal Television LLC. All Rights Reserved.

Високооктанова екшън комедия, базирана на оригиналния сценарий на Рет Рийз и Пол Верник (Deadpool, Zombieland) проследява устат аутсайдер с мотор. Съдбата му предлага шанс за по-добър живот, но само ако успее да достави мистериозен пакет в постапокалиптичната пустош. С помощта на крадец на коли той ще се изправи срещу диви мародери, управляващи превозни средства за унищожение, и други опасности по пътя, включително ненормален клоун, който кара камион за сладолед. В главната роля виждаме Антъни Маки.

Действието в сериала се развива 20 години след като бедствие е превърнало САЩ в пустош. Все още има големи градове, но всички те са обградени със стени, за да се предпазят от беззаконния и опасен свят навън.

Актьорът Антъни Маки влиза в ролята на Джон Доу - който говори толкова бързо, колкото и кара. Без спомен за миналото си, Джон получава възможността на живота си - да сбъдне желанието си да намери общност, но само ако успее да оцелее в жестокостта на пътя между крепостните градове.

"Годината беше 2001. Weezer пуснаха хота си Island in the Sun, Шрек беше звезда в боксофиса, пица Хът бе доставила пица на Международната космическа станция. А аз бях шестнадесетгодишен, току-що купил си Twisted Metal: Black. В момента, в който вкарах диска в PlayStation 2, се пренесох в хаотичното дерби на разрушенията, което ме накара да се разкрещя от радост. Именно това неизбежно чувство на радост е това, което исках да вдъхна в нашето шоу." споделя Майкъл Джонатан Смит, който е ексклузивен продуцент, шоурънър и сценарист на сериала.
© 2023 Sony Pictures Television Inc. and Universal Television LLC. All Rights Reserved.
"Да, в TWISTED METAL има автомобили, оръжия и битки. Но в него има и хора. Знам, че ще се влюбите в тези герои и в това, което ги движи, без да се замислям (добре де, може би малко се замислям). Ще се радвате на нашия харизматичен герой Джон Доу, изигран от Антъни Маки, докато той пътува през разединениете американски щати в търсене на място, към което да принадлежи. Ще се смеете, докато една загадъчна жена на име Сайлътн, изиграна от Стефани Беатрис, преобръща света на Джон след случайна среща, принуждавайки ги да се съберат и променяйки живота им към по-добро. Ще се радвате на нашите герои как се справят с психопатичния магистрален патрул агент Стоун, който вижда света в черно и синьо, изигран от Томас Хейдън Чърч. И ще откриете изненадващата душевност на нашия ненормален клоун-убиец Sweet." допълва той.

Всички десет половинчасови епизода на TWISTED METAL са налични за гледане в стрийминг платформата HBO Max.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , HBO MAX , TWISTED METAL

HBO Max се превръща в Max

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон

“Властелинът на пръстените: Пръстените на властта” се завръща през август

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес