Актуално В програмата

„Семейни войни“ с нов колоритен водещ

2 коментара

Цветомир Иванов ще е новият водещ на предаването „Семейни войни“.

Обичаната телевизионна игра „Семейни войни“ се подготвя за голямото си завръщане в ефира на Нова телевизия с нова доза забавления, изпитания и нов водещ. Съвсем скоро зрителите ще могат да се насладят на истинско телевизионно шоу и ще станат свидетели на колоритните предположения на участниците, бурните им емоции и спонтанните реакции в очакване да чуят кои са най-популярните отговори на предварително зададени на над 100 човека въпроси.

Цветомир Иванов ще е новият водещ на предаването. Той е усмихнат, забавен и изпълнен с много енергия, с която е готов да зарежда не само участниците, но и зрителите на Нова, всяка делнична вечер.

Цветомир е преминал през Националната академия за театрално и филмово изкуство "Кръстьо Сарафов", обучавал се е в класа на професор Киркор Азарян, с асистенти Тодор Колев и Николай Поляков. Играе в Държавния театър в Перник, Театър „Българска армия“ и Сатиричен театър „Алеко Константинов“. Има изяви и на парижка сцена.

Телевизионната кариера на Цветомир е свързана именно с Нова телевизия, където той е един от водещите на първия сутрешен блок в частната медия – „Почна се“. Цветомир Иванов участва в различни детски, кулинарни и хумористични предавания. Едно от главните действащи лица е във филмите „Корпус за бързо реагиране“ и „Корави старчета“.

Забавната роля на водещия от екрана е преминала и в обикновения живот, където приятелите му го наричат с прякора „Усмивката“, заради доброто му настроение и желанието му постоянно да забавлява околните.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Цветомир Иванов , Семейни войни

Есента на NOVA – изобилие от качествени продукции

Новият сезон на NOVA – пролетно вдъхновение и силни емоции

„Семейни войни“ с нови епизоди от 20-и декември

Звездни гост-водещи в „Семейни войни“ през май

Колоритни участници срещу звезди в специалните „НеСемейни войни“