Актуално В програмата

Колоритни участници срещу звезди в специалните „НеСемейни войни“

Добави коментар

Комедианти, футболисти и поп фолк диви ще мерят сили с атрактивни сборни отбори в предстоящите епизоди на телевизионната семейна игра

Десет специални епизода „НеСемейни войни“ ще изненадат зрителите от 24 октомври в 18.00 ч. по NOVA. Няколко подбрани отбора, сформирани от любими участници в шоуто, ще се изправят срещу четири звездни отбора. Съревнованието ще бъде изключително оспорвано, със спортен хъс, силен глас и в различни роли, a участниците ще поднесат силни емоции, неочаквани отговори и много забавление.

 

Добави описание


В първите пет игри участие ще вземат комедиантите от „Ала-Бала“ и „Ангелите на Ники“. В отбора на „Ала-Бала“ ще видим Тони, Дидо и Миро, които ще разчитат на подкрепата на чаровната Александра Богданска (вече Петканова), известният водещ Насо и приятелите им Тошко и Сисо.
Отборът на „Ангелите на Ники“ е събрал четири дами. Техен капитан е актьорът Ники Станоев, а неговите „ангели“ са Яна Огнянова, Райя, Цвети и Надя.

 

Добави описание


Всеки един звезден отбор ще се изправи в две поредни битки срещу изявили се в предишни епизоди атрактивни участници на „Семейни войни“, които този път се събират в общ отбор - по-силни и готови за победа от всякога. В последната пета битка двата звездни отбора ще премерят сили помежду си.

 

Добави описание


В следващите пет епизода предстои да видим играта на „Футболисти“ и „Поп фолк“. Във футболния отбор ще се срещнем с легендите Емил Велев – Кокала, Божидар Искренов - Гибона, Емил Кременлиев, Радостин Кишишев, Славчо Тошев и Иво Георгиев. В отбор „Поп фолк“ на сцената на предаването ще се изявяват Ивелина Колева, Валя, Магда, Соня Немска и Юнона.


Тези два специални отбора ще имат по две поредни игри срещу колоритни семейства, добре познати

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Семейни войни

Есента на NOVA – изобилие от качествени продукции

Новият сезон на NOVA – пролетно вдъхновение и силни емоции

„Семейни войни“ с нови епизоди от 20-и декември

Звездни гост-водещи в „Семейни войни“ през май

Рок срещу естрада в музикална битка в НеСемейни войни