Актуално В програмата

Седем жени и седем мъже първи влизат във „Фермата“ 8

Добави коментар

Четиринадесет атрактивни участници първи ще влязат в новия сезон на „Фермата: Мостът на времето“, който стартира на 3 септември, събота, от 20.00 часа, по bTV.

Преди да прекрачат през тежката дървена порта, те ще преминат през серия от битки и ще демонстрират воля, самообладание и издръжливост. Един от тях ще отпадне на старта на предаването и ще се раздели с мечтата си за голямата награда от 100 000 лева.

Вълнуващото приключение ще започне край красивия язовир Диканя. На брега ще пристигнат седем смели жени, които за пръв път ще се сблъскат с изпитанията на селския живот. Сред тях са финансистка, хандбалистка, акушер-гинеколог, учителка и домакиня. „Фермата“ 8 ще посрещне и седем мъже, ветерани от предаването - емблематични герои, победители в минали сезони и любимци за зрителите като рокпевеца Деян Каменов-Дидо, приключенеца Димитър Господинов-Гуспа и пчеларя Яни Андреев.

Текст от potv.bg

По традиция, още на старта, предаването ще постави предизвикателство с голям залог. След серия оспорвани, драматични битки, един от претендентите за голямата награда ще бъде елиминиран и ще се прибере у дома. Късметът също ще играе важна роля в първите часове на осмия сезон – някои участници ще получат символичен „златен билет“ и ще се спасят от решителните сблъсъци.

В понеделник, 5 септември, от 20.00 часа, във „Фермата“ ще влязат още шест жени, познати от предишните сезони на най-позитивното риалити и седем неизвестни на зрителите мъже. Всички участници ще бъдат разделени в два отбора. „Стари герои“ ще събере ветераните, а „Нови надежди“ - новобранците от 2022 година. Задачата им ще е да построят въображаем мост на времето, който да обедини миналото и бъдещето.

Текст от potv.bg
„Фермата обича да се връща години, дори векове назад, с една основна цел - да вземем най-доброто от опита, традициите, културата и поуките на историята, за да ги комбинираме с напредъка и новите постижения на модерния свят“, обобщава водещият и продуцент на предаването Андрей Арнаудов.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Ваня Илиева падна на Арената и се раздели с приключението „Фермата“ по bTV

Ветеранът на „Фермата“ Димитър Господинов - Гуспа напусна достойно приключението

Георги Корчев падна с 0 на 10 и напусна „Фермата“ по bTV

Ангел Тенев напусна „Фермата“ 8 след дуел на ветераните

Учителката Милена Стефанова отпадна на старта на „Фермата“