Архив VIP Brother

Съквартирантите пред нова Номинация на живо във VIP Brother 2013

Добави коментар

Тази вечер, 9 октомври 2013г. точно в 20:00 по Нова ТВ в Къщата на VIP Brother 2013 Съквартирантите ще номинират своите врагове, след като през изминалата вечер се разигра най-сериозният конфликт от началото на сезона.

Тази вечер, 9 октомври 2013г. точно в 20:00 по Нова ТВ в Къщата на VIP Brother 2013  Съквартирантите ще номинират своите врагове, след като през изминалата вечер се разигра най-сериозният конфликт от началото на сезона. Двата лагера се утвърдиха, след като Ваня Червенкова избухна в нестихващ плач, силно обидена и наранена от казани думи за липсата на половинка в живота й.

Конфликтът, който назряваше в Къщата от седмици, взе превес след  изказването на Мира Радева по повод личния живот на Ваня. В разгара на събитията се озоваха двете вечно воюващи дами и Станка Златева, която не остана безразлична. Макар и с мълчание Съквартирантите се разделиха на две групи около жените лидери във VIP Brother 2013.

През това време Пламен, който също иска да доминира в Къщата сподели с Йоана и Ирина силните и слаби черти на останалите участници, убеден в своя успех и присъствие в Къщата. Като изкусен стратег, той начерта своето разделение на Къщата, виждайки обособените групи.

Добави описание

Номинационната игра, подготвена от BIG Brother за тази седмица, е наречена „Музикални асоциации”. Съквартирантите отново ще са разделени на два отбора син и червен, като капитанските отговорности ще бъдат връчени на Лиана - за червения отбор и на Тервел - за синия отбор. Дали ревността и любовните страсти ще повлияят на двамата Съквартиранти, които ще се изправят един срещу друг, ще разберете тази вечер, от 20:00 часа по Нова ТВ.

Добави описание

В играта ще бъде предоставен откъс от популярна песен, като  всеки един Съквартирант  ще се озове в специална музикална стая и ще трябва да обясни коя е песента чрез танци и жестове, без каквито и да било думи. Всички останали Съквартиранти ще наблюдават участника, но няма да го чуват. Те ще трябва да отгатнат или поне да дадат предложение за песента по неговите движения. Победител ще бъде този отбор, който даде най-голям брой верни отговори.

Гости в студиото тази вечер ще бъдат водещият Румен Луканов, фолк певицата Кали, радиоводещата Ива Дойчинова и музикалният продуцент Люси Иларионов.

Кой отбор ще победи в музикалната игра, как ще се проявят Лияна и Тервел и как лидерските позиции и борбата за надмощие ще се отразят на Номинациите, ще разберете тази вечер от 20:00 часа в лайв изданието на VIP Brother 2013 пo Нова ТВ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП брадър 3 , VIP Brother 3 , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза