Музика Музика и видео

Румънеца призна в Супершоуто: влюбен съм в селско момиче!

Добави коментар

Вечният ерген Румънеца се влюби в селско момиче, но за радост на „милионите” му фенки всичко това се случи само в новата песен на дуета.
Румънеца призна в Супершоуто: влюбен съм в селско момиче!

Енчев : искам да съм кмет на с. Гошо Енчево!


Вечният ерген Румънеца се влюби в селско момиче, но за радост на „милионите” му фенки  всичко това се случи само в новата песен на дуета. Само няколко седмици след старта на летния хит „Слънцето и Ти”, рапърите пускат ново разтърсващо парче – химн на българското село. „Селско момиче” е заглавието на новата песен, която няма аналог в творчеството на вечния тандем. „Просто винаги съм мечтал за собствено село - “Гошо Енчево”, на което да бъда кмет“, обяснява Енчев.

Румънеца призна в Супершоуто: влюбен съм в селско момиче!

Според текста, девойка раснала на село и превърнала се в зашеметяваща красавица, пленява сърцето на героя, който веднага решава да я заведе в големия град. Но... както често се случва, женската любов се оказва нетрайна и девойката изоставя нещастния влюбен. Тя бързо си намира нов избраник с повече пари и не подозира, че съдбата ще я върне там, откъдето е тръгнала.

Парчето продължава цикъла от „пародийно хумористични песни със социална тематика”, който изпълнителите започнаха с култовите  „Столична” и „Кавали”. Сега на прицел е взет образът на провинциалното момиче и неговите наивни мечти за „спасителя”, който ще дойде на бял кон или по-добре луксозен кабриолет, за да я измъкне от сивия и нещастен селски живот, като ѝ подари света.

Песента е записана в студиото на Селект Мюзик Медиа, тескта е дело на Енчев, а Румънеца успя да придаде на парчето типичното Балканско звучене, напомнящо за филмите “Черна котка, бял котак” и “Ъндърграунд” на Костурица.

Клипът е вече готов, но за сега продуцентите крият в тайна, кой ще изпълнява главната роля. „Обещаваме ви – със сигурност ще има изненади”, категорични са суперрапърите. И допълвам, че новият сингъл ще бъде включен в предстоящия албум на дуета, който се очаква да излезе на музикалния пазар през това лято.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър