Актуално В програмата

Рок срещу естрада в музикална битка в НеСемейни войни

Добави коментар

Кой ще изпее победната песен в любимата семейна телевизионна игра, не пропускайте да разберете тази сряда от 18.00 ч. по NOVA

Тази сряда любимото телевизионно предаване „Семейни войни“ с водещ Цветомир Иванов ще се превърне в своеобразна сцена за една незабравима музикална битка. В специалния епизод интелектуални сили ще премерят едни от най-ярките имена на българската сцена, обединени в тематичните несемейни отбори “Естрада” и “Рок”. Кой ще стане шампион, не пропускайте да разберете на 28 март от 18.00 ч. в ефира на NOVA.

 

Добави описание


Звездите на българската естрада Маргарита Хранова, Петя Буюклиева, Кристина Димитрова, Росица Кирилова и капитанът Христо Кидиков ще покажат състезателен дух и много положителни емоции. Музикалните легенди ще дадат най-доброто, на което са способни в опита си да познаят какво са отговорили запитаните 100 човека. След като премериха сили с обикновени, но изключително атрактивни семейства, сега обичаните изпълнители са готови да запеят победната си песен.


Харизматичната Милена Славова ще води към победата изцяло мъжки отбор от едни от най-популярните родни рокаджии - Дичо, Димо от П.И.Ф., Звезди от Ахат и Валди Тотев. Сериозна ще е конкуренцията от страна на отбор „Рок“ и надпреварата гарантирано ще бъде оспорвана, но едно е сигурно – музиката ще е над всичко.


Дали всичко ще мине по ноти, кой ще пее и кой ще се смее, ще разберем в сряда от 18.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Семейни войни

Есента на NOVA – изобилие от качествени продукции

Новият сезон на NOVA – пролетно вдъхновение и силни емоции

„Семейни войни“ с нови епизоди от 20-и декември

Звездни гост-водещи в „Семейни войни“ през май

Колоритни участници срещу звезди в специалните „НеСемейни войни“