Актуално Какво ще се случи...

Риалити по Коцевски и игри на командири – четвъртък, 22 март в „Домашен арест” по bTV

Добави коментар

Четвъртък, 22 март от 21:00 часа в „Домашен арест” по bTV Коцето ще провокира семейството да прояви своя певчески талант.
Четвъртък, 22 март от 21:00 часа в „Домашен арест” по bTV Коцето ще провокира семейството да прояви своя певчески талант. Сиси ще избере популярното парче „Обичам те, мила”, мама Еми ще впечатли с изпълнението на стара градска песен, а Емко ще направи предложение за химн на научните работници.

Домашен арест

Късметът ще почука на вратата на заврения зет в лицето на известен телевизионен продуцент, който оценява артистизма на фамилията и предлага на Коцето да направи свое собствено риалити. Той ще опита да запази проекта в тайна от семейството си, но ще има пълната творческа свобода „да бъде себе си”.  Вживял се в ролята на възпитан джентълмен, зетът предизвиква подозрения в Сиси.
Домашен арест

А както казва мама Еми, „глупостта е заразна”. Как ще завърши социалният експеримент в къщата на тъщата, зрителите на bTV ще видят в четвъртък от 21:00 часа.

Домашен арест

Във втория епизод от „Домашен арест” за вечерта двама семейни мъже ще организират покер вечер. Дали бате Коце ще успее да докаже, че той е и господар, и командир в къщата на тъщата, как „гърмят бушоните” на Анастасия и ще получи  ли тя „всички екстри” от съпруга си? На заврения зет ще се наложи да замести Сиси в домашните задължения, а Емко ще търси път към мъжката компания с играчки за пораснали момчета. Зрителите на bTV ще видят какво е настроението в един дом без жени и как ще посрещне Костадин възлюбената си съпруга. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домашен Арест

Неустоим сексапил мъчи Райчо този петък в "Домашен арест"

„Домашен арест”: Коцето в света на силикона

„Домашен арест”: Коцето става жертва на жълтата преса

„Домашен арест”: Коцето опознава Сиси отново

„Домашен арест”: Коцето сключва сделка с „дявола”