Актуално Други

Работи се по сериал в света на Хари Потър

Добави коментар

HBO Max разработва нов сериал в света на Хари Потър.

Според The Hollywood Reporter, HBO Max е имал множество разговори с потенциални сценаристи, обсъждали различни идеи, които биха донесли любимия свят на Хари Потър на малкия екран.

Понастоящем няма избрани сценаристи, режисьори или актьори, тъй като разговорите са все още в изключително ранен етап и не са сключени сделки.

Подобно на много утвърдени франчайзи, възможностите са безкрайни, когато става въпрос за телевизионен сериал в света на Хари Потър.

И HBO Max, и Warner Bros. отричат твърденията, че има сериала в процес на разработка. Разширяването на света на Хари Потър остава основен приоритет за HBO Max и Warner Bros., които заедно със създателя Джоан Роулинг, контролира правата върху интелектуалната собственост.

В момента се работи по “Фантастични животни и къде да ги намерим 3”, който би трябвало да излезе догодина. За момента поредицата не е особено успешна. Вторият филм “Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд” беше разочарование както за боксофиса, така и за феновете.

Също така си струва да се отбележи, че докато Хари Потър остава обичан франчайз, Роулинг предизвика реакция от страна на транс общността, след като каза, че трансджендърите трябва да се определят от техния биологичен пол.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: HBO MAX , Стрийминг

Първи трейлър епичната драма за втората световна война “Masters of the Air"

"Барби" - в HBO Max от 15 декември

HBO с нов трейлър на “Истински детектив: Тъмната страна”

​"Дейвид Холмс: момчето, което оживя" - хроника за каскадьора на Хари Потър​

HBO представи първия трейлър на втория сезон на "Домът на дракона"