Актуално Други

Първи трейлър на “Wednesday”

Добави коментар

Нетфликс публикува трейлър на предстоящия сериал "Wednesday" с участието на Джена Ортега в главната роля.

Луис Гусман, Джена Ортега и Катрин Зита-Джоунс в “Wednesday”

Луис Гусман, Джена Ортега и Катрин Зита-Джоунс в “Wednesday”

© Netflix

В трейлъра Уенсдей се опитва да се приспособи към новото си училище, Невърмор - същото, в което са учили и родителите ѝ - след като случка на тормоз с брат ѝ Пъгсли я подтиква да насъска пирани срещу отбора по водна топка.

"Не знаех, че ще попадна в кошмар", казва Уенсдей в трейлъра. "Пълен с мистерии, хаос и убийства. Мисля, че ще ми хареса тук."

В поредицата Уенсдей се опитва да овладее зараждащите се у нея способности, да спре чудовищните убийства, които тероризират местния град, и да разреши свръхестествената мистерия, в която са въвлечени родителите ѝ преди 25 години - и всичко това, докато се ориентира в много заплетените ситуации в Невърмор.

Тим Бъртън е режисьор и изпълнителен продуцент на поредицата от осем епизода. Алфред Гоф и Майлс Милар са шоурънъри, сценаристи и изпълнителни продуценти на сериала.

Останалите членове на семейство Адамс в “Wednesday” включват Катрин Зита-Джоунс в ролята на Мортиша, Луис Гусман в ролята на Гомес и Исаак Ордонес в ролята на брата на Уенсдей - Пъгсли. Виктор Доробанту играе Нещото, а Джордж Бурча играе Лърч. Участват още Гуендолин Кристи, Джейми Макшейн, Перси Хайнс Уайт, Хънтър Дуън, Ема Майерс, Джой Съндей, Наоми Джей Огава, Муса Мостафа, Джорджи Фармър и Рики Линдхоум. Кристина Ричи, която изигра емблематичната роля на Уенсдей във филмовата поредица от 90-те години, ще се появи специално в ролята на Мерилин Торнхил.

Очаква се "Wednesday" да излезе в Нетфликс тази есен.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Нетфликс , Netflix

“Уонка“ със стрийминг премиера на 8-ми март в HBO Max

"Рицарят на седемте кралства" галопира към HBO през 2025

Хари Потър се завръща с нов сериал през 2026

“Аквамен и изгубеното кралство” със стрийминг премиера на 27 февруари в HBO Max

HBO разработва сериал за завладяването на Вестерос от Егон Таргариен