Актуално Други

Първи трейлър на психологически трилър “Surface”

Добави коментар

Излезе трейлъра на новия психологически трилър "Surface" с участието на Гугу Мбата-Роу на Apple TV+


Дългоочакваният психологически трилър "Surface" ще дебютира в цял свят с първите си три епизода в петък, 29 юли 2022 г., по Apple TV+, последван от по един нов епизод седмично всеки петък.

Действието на сериала от осем епизода се развива в Сан Франциско и в него участва Гугу Мбата-Роу в ролята на Софи - жена, претърпяла тежка травма на главата, за която се смята, че е резултат от опит за самоубийство. Тя я е оставила с амнезия. Докато Софи се впуска в търсене на начин да сглоби парчетата от живота си с помощта на съпруга и приятелите си, тя започва да се пита дали истината, която й е казана, всъщност е истината, която е живяла. Чрез обрати и неочакван любовен триъгълник, този секси, възвишен трилър задава въпроси: Какво би станало, ако един ден се събудиш и не знаеш собствените си тайни?

"Surface" е история за себеоткриване, която разсъждава дали сме програмирани да станем това, което сме, или сами избираме своята идентичност.

Заедно с Мбата-Роу участват още Оливър Джаксън-Коен, Стефан Джеймс, Ари Грейнор ("I'm Dying Up Here"), номинираната за "Оскар" Мариана Жан-Баптист, Франсоа Арно и Мили Брейди.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Apple TV+

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има

"Аргайл: Супершпионин" със стрийминг премиера в Apple TV+

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел в предистория на „Игра на тронове“

Домът на дракона: Черни срещу Зелени в епични трейлъри за втория сезон

WARNER BROS. DISCOVERY ще стартира MAX в България на 21 май