Актуално Други

Първи трейлър на последния сезон на "See"

Добави коментар

Излезе първият трейлър на последния сезон на сериала на Джейсън Момоа "See".

Джейсън Момоа в третия сезон на “See”
Джейсън Момоа в третия сезон на “See”
© Apple TV+

Apple TV+ разкри първи кадри от третия сезон на епичния, постапокалиптичен световен хитов сериал "See”. Tретият сезон от осем епизода ще отбележи последната глава на поредицата.

"Развълнувани сме да споделим тази епична последна глава от "See", която предоставя цялата интензивна драма, завладяващ екшън и сърдечни емоции, които феновете очакват, както и това, което ние смятаме за дълбоко задоволителен край на нашата история", каза шоурънъра на "See" и изпълнителен продуцент Джонатан Тропър. "Изграждането на свят без зрение беше особено уникално и продължително предизвикателство, което беше преодоляно благодарение на страстното и внимателно сътрудничество на феноменално талантлив и разнообразен екип както пред, така и зад камерата. Сериалът беше монументален труд на любовта за всички и ние сме безкрайно благодарни за начина, по който "See" беше приет от зрителите по целия свят."

Действието на "Виж" се развива в жестоко и примитивно бъдеще, стотици години след като човечеството е загубило способността си да вижда.

В третия сезон е минала почти година, откакто Баба Вос (Момоа) е победил своя заклет враг и брат Едо и се е сбогувал със семейството си, за да заживее изолирано в гората. Но когато тривантийски учен разработва нова и опустошителна форма на оръжия за зрящи, която заплашва бъдещето на човечеството, Баба се завръща в Пая, за да защити отново племето си.

Сериалът включва актьори и екип, които са незрящи или слабовиждащи, и е отличен за представянето на хората с увредено зрение. Заедно с Момоа в третия сезон на “See” участват още Силвия Хоекс, Хера Хилмар, Кристиан Камарго, Арчи Мадекве, Неста Купър, Том Мисън, Оливия Ченг, Еден Епщайн, Майкъл Реймънд-Джеймс, Дейвид Хюлет и Триест Кели Дън.

"See" ще дебютира глобално в петък, 26 август 2022 г., в Apple TV+. Първите два сезона на "See" вече са достъпни за стрийминг в Apple TV+.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Apple TV+

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има

"Аргайл: Супершпионин" със стрийминг премиера в Apple TV+

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел в предистория на „Игра на тронове“

Домът на дракона: Черни срещу Зелени в епични трейлъри за втория сезон