Актуално Други

Първи трейлър на "Monarch: Legacy of Monsters"

Добави коментар

Apple TV+ пусна първия тийзър трейлър на дългоочакваната научнофантастична драма "Monarch: Legacy of Monsters”.

Анна Савай в "Monarch: Legacy of Monsters"

Анна Савай в "Monarch: Legacy of Monsters"

© Apple TV+

Apple TV+ публикува първия тийзър за дългоочакваната научно-фантастична поредица от 10 епизода "Monarch: Legacy of Monsters." Сериалът е базиран на Monsterverse на Legendary и е с участието на Кърт Ръсел, Уайът Ръсел, Анна Савай, Керси Клемънс, Рен Уатабе, Мари Ямамото, Андерс Холм, Джо Типет и Елиза Ласовски.

"Monarch: Legacy of Monsters" разказва за събитията след ужасяващата битка между Годзила и Титаните, която срива Сан Франциско до основи, и за шокиращото разкритие, че тези митични чудовища са истински. Сериалът проследява две сестри, които тръгват по стъпките на баща си, за да разкрият връзките на семейството си със загадъчната организация "Монарх". Следите ги отвеждат в света на чудовищата и в крайна сметка до офицера от армията Лий Шоу (в ролята Кърт Ръсел и Уайът Ръсел), като действието се развива през 50-те години на миналия век и половин век по-късно, когато “Монарх” е заплашен от това, което Шоу знае. Драматичната сага - обхващаща три поколения - разкрива погребани тайни и начините, по които епичните, разтърсващи събития могат да се отразят в живота ни.

Кърт Ръсел в “Monarch: Legacy of Monsters"

Кърт Ръсел в “Monarch: Legacy of Monsters"

© Apple TV+

"Monarch: Legacy of Monsters" е нов научнофантастичен сериал създаден от Legendary Television за Apple TV+. Съавтори и изпълнителни продуценти са Крис Блек и Мат Фракшън. Мат Шакман режисира първите два епизода и също така е изпълнителен продуцент, заедно с Джоби Харолд и Тори Тунел от Safehouse Pictures, Анди Годард, Брад Ван Арагон и Андрю Колвил. Хиро Мацуока и Такемаса Арита са изпълнителни продуценти от името на Toho Co., Ltd., собственика на правата на персонажа Годзила.

Елиза Ласовски и Джо Типет в “Monarch: Legacy of Monsters"

Елиза Ласовски и Джо Типет в “Monarch: Legacy of Monsters"

© Apple TV+

Monsterverse на Legendary Entertainment е епична развлекателна вселена от взаимосвързани истории за гигантски чудовища. Monsterverse стартира през 2014 г. с филма "Годзила" и оттогава има три продължения: "Конг: Островът на черепа" (2017 г.), "Годзила: Кралят на чудовищата" (2019 г.) и "Годзила срещу Конг" (2021 г.). Чудовищната вселена е спечелила почти 2 милиарда долара в боксофиса и продължава да се разраства. Следващият филм от Monsterverse е предстоящият "Godzilla x Kong: The New Empire."

"Monarch: Legacy of Monsters" ще има световна премиера в Apple TV+ в петък, 17 ноември. Първите два епизода ще бъдат пуснати на тази дата, последвани от по един епизод всеки петък до 12 януари.

Сериалът ще излезе в Apple TV+ заедно с все по-голям избор от вълнуващи научнофантастични драми, включително световния хит "Сило", награждаваната адаптация на романа на Айзък Азимов "Фондацията" и научнофантастичната драма "Нашествие".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Apple TV+

HBO Max се превръща в Max

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон

“Властелинът на пръстените: Пръстените на властта” се завръща през август

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес