Актуално Други

Първи трейлър на “Hawkeye” по Дисни+

Добави коментар

Марвел публикува първия трейлър и плакат на "Hawkeye", които показват завръщането Джереми Ренър в ролята на Клинт Бартън и дебюта на Хайли Стайнфелд в ролята на Кейт Бишъп.

Ето официалния синопсис на “Hawkeye”: "Бившият отмъстител Клинт Бартън има на пръв поглед проста мисия: да се върне при семейството си за Коледа. Възможно ли е това? Може би с помощта на Кейт Бишъп, 22-годишна жена стрелец с лък, която мечтае да стане супергерой. Двамата са принудени да работят заедно, когато хора от миналото на Бартън заплашва да провали много повече от празничното настроение."

В "Hawkeye" Джеръми Ренър се превъплъщава в емблематичната си роля на Клинт Бартън, а историята ще представи и протежето му от комиксите Кейт Бишъп. Героинята ще бъде изиграна от номинираната за "Оскар" Хайли Стайнфелд. В сериала ще участват още Вера Фармига, Фра Фий, Алакуа Кокс, Тони Далтън, Зан Макларън и Брайън д'Арси Джеймс. Съобщава се, че в сериала ще участва и номинираната за "Оскар" Флорънс Пю, която наскоро дебютира като Йелена Белова в "Черната вдовица".

Официалният дебют на поредицата “Hawkeye” - част от филмовата вселена на Марвел в Дисни+ е насрочен за 24 ноември. Дисни+ се очаква в България през 2022.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Дисни+ , Disney + , Hawkeye

Излезе първият трейлър на "Фокус-мокус 2"

Първи трейлър на психологически трилър “Surface”

HBO показа плакатът на Домът на дракона

„Бащата на булката“ с Анди Гарсия е номер 1 в HBO Max

Нов филм всеки ден и хитови сериали – това лято само на VOYO