Актуално Други

Първи трейлър епичната драма за втората световна война “Masters of the Air"

Добави коментар

“Господари на въздуха" / “Masters of the Air” е епична драма за героизма, ужасите и цената на войната.

Apple TV+ представи първия трейлър на дългоочакваната драма за Втората световна война “Господари на въздуха" / “Masters of the Air”.

Базиран на едноименната книга на Доналд Л. Милър и по сценарий на Джон Орлоф, “Господари на въздуха" / “Masters of the Air” следва мъжете от 100-ата бомбардировъчна група ("Кървавата стотна"), които извършват опасни бомбардировки над нацистка Германия и се борят с мразовитите условия, липсата на кислород и чистия ужас на битката, водена на 25 000 фута (7620 метра) във въздуха. В центъра на “Господари на въздуха" / “Masters of the Air” е психологическата и емоционалната цена, която плащат тези млади мъже, докато помагат за унищожаването на ужаса на Третия райх на Хитлер. Някои от тях са свалени и пленени; други са ранени или убити. А някои са имали късмета да се приберат у дома. Независимо от индивидуалната им съдба, всички те са били подложени на жестоки изпитания.

Разказът се разгръща на разнообразен фон - от идиличните полета на Югоизточна Англия до бруталната реалност на германски лагер за военнопленници. “Господари на въздуха" / “Masters of the Air” представя един уникален и ключов момент от световната история, улавяйки мащаба и размаха на събитията, затвърждавайки статута си на истинско кинематографично постижение.

Сериалът, отличаващ се с творческия гений на изпълнителните продуценти Стивън Спилбърг, Том Ханкс и Гари Гьотцман - известни с работата си по "Братя по оръжие" и "Пасифик" - включва изключителен актьорски състав, начело с номинирания за "Оскар" Остин Бътлър, заедно с Калъм Търнър, Антъни Бойл, Нейт Ман, Рафърти Лоу, номинирания за "Оскар" Бари Кийгън, Джосая Крос, Брандън Кук и Нкути Гатва. Режисьорският екип на този амбициозен проект включва Анна Боден, Райън Флек, Кари Джоджи Фукунага, Дий Рийс и Тим Ван Патън.

Премиера на “Господари на въздуха" / “Masters of the Air” е на 26 януари по Apple TV+, като първите два епизода ще бъдат достъпни в целия свят. След това всеки петък ще излиза нов епизод до 15 март 2024 г., с което ще приключи деветсерийният сезон.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Apple TV+

“Уонка“ със стрийминг премиера на 8-ми март в HBO Max

"Рицарят на седемте кралства" галопира към HBO през 2025

Хари Потър се завръща с нов сериал през 2026

“Аквамен и изгубеното кралство” със стрийминг премиера на 27 февруари в HBO Max

HBO разработва сериал за завладяването на Вестерос от Егон Таргариен