Актуално Други

Първи снимки на “Cowboy Bebop” на Нетфликс

Добави коментар

Сериалът “Cowboy Bebop” излиза на 19 ноември по Нетфликс, вижте първите снимки.

© Netflix

Нетфликс обяви датата на премиерата на предстоящата игрална адаптация на популярния аниме сериал “Cowboy Bebop”. Главната роля е поверена на известния от "Стар Трек" Джон Чо. Дългоочакваният сериал ще дебютира на 19 ноември.

Обявяването на датата бе придружено и от публикуването на първите снимките от “Cowboy Bebop”. Можете да разгледате снимките по-долу. На тях за пръв път виждаме Чо в ролята на Спайк Шпигел в емблематичния син костюм на героя. Към Космическия каубой на снимките се присъединяват Мустафа Шакир в ролята на Джет Блек и Даниела Пинеда в ролята на Фей Валентин.

Текст от potv.bg
© Netflix
© Netflix
© Netflix
© Netflix
© Netflix
© Netflix
© Netflix

Базиран на култовата аниме поредица на Шиничиро Уатанабе, “Cowboy Bebop” проследява група от нестандартни ловци на глави, водени от Спайк Шпигел (Чо), които търсят най-ценните престъпници в галактиката. Мустафа Шакир участва в ролята на доверения втори пилот на Спайк - Джет Блек, а Даниела Пинеда е в ролята на висококвалифицирания ловец на глави Фей Валънтайн.

Игралната адаптация на “Cowboy Bebop” на Нетфликс е създаден от Андре Мак и Джеф Пинкнър по сценарий на Кристофър Йост и Хавиер Грило-Марксуач. Майкъл Катлеман и Алекс Гарсия Лопес ще режисират всички 10 епизода.

Дългоочакваната игрална адаптация се забави заради контузията на Чо на снимачната площадка, която спря сериала за няколко месеца. Снимките на сериала приключиха в Нова Зеландия през май миналата година. Режисьорът на оригиналния аниме сериал Шиничиро Уатанабе е консултант на сериала, а оригиналният композитор Йоко Канно се завръща.

Не пропускайте “Cowboy Bebop” от 19 ноември по Нетфликс.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Netflix , Cowboy Bebop , Нетфликс , Стрийминг

Ке Хуй Куан се присъединява към втория сезон на “Локи"

Първи трейлър на “Пърси Джаксън и боговете на Олимп”

Първи трейлър на новия сериал на Марвел “Secret Invasion”

Първи трейлър на филма на Марвел "Werewolf by Night”

Първи трейлър на третият сезон на “Мандалорианецът”