Актуално В програмата

Престъпни босове решават съдбата на Лидия Инджова в „Съни бийч“

Добави коментар

Една привидно свенлива научна работничка ще се окаже ябълката на раздора в „Съни бийч“.

Героинята на Лидия Инджова - Дарина, ще скара двама престъпни босове с опасни умове, странни прякори и екстравагантни хобита в новите епизоди от комедийната поредица, които ще се излъчат от понеделник до четвъртък от 21.00 часа по bTV. В предстоящия сериен маратон ревността, интригите и предателствата ще се редуват с любов, романтика и смях.

Съдбата на Дарина, която стъпи накриво и падна в хлъзгавия черноморски ъндърграунд, ще зависи от най-ярките му представители - Художника (Стоян Радев) и Стойчо Розата (Николай Ишков). Дали мъжете, които от години оцеляват извън закона, ще си стиснат ръцете или ще си обявят война, предстои да разберем. Сигурно е обаче, че комичният им диалог ще се помни дълго.

Освен с Художника и Розата, Дарина ще преживее турбулентни емоции с морския спасител Младен. След като получи годежен пръстен от него, тя се размечта за романтично продължение. Плановете й за сватба обаче неочаквано ще се объркат. А пиколото Георги (Даниел Пеев-Дънди) ще докаже, че пътят към ада е застлан с добри намерения.

Подмолният хотелиерски шеф Никола (Явор Бахаров) също ще се опита да прокопае магистрала към сърцето на Ивон (Евелин Костова), което отдавна е спряло да бие за него. Пред нея той ще покаже своята скрита досега галантна и грижовна същност, и ще направи неочакван благороден жест, за да я впечатли.

В предстоящите епизоди на „Съни бийч“ курортът ще посрещне и една истинска катастрофа - основите на Слънчев бряг ще бъдат разтърсени, но не от земетресение, а от бедствие с име на жена. Завръщането на властната и безскрупулна майка на Никола ще изплаши всички, включително собствения й син. В мига, в който кракът й стъпи в лобито на хотела, никой от персонала вече няма да бъде в безопасност.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съни бийч

Шеф Илиан Кустев участва в напрегнато кулинарно състезание в „Съни бийч“

Колоритният образ на Китодар Тодоров се завръща в новия епизод на „Съни бийч“

Орлин Павлов и Валентина Каролева ще вдигнат на крака хотела в „Съни бийч“

Пясъкът на „Съни бийч“ ще се разтресе от появата на нов персонаж

Всичко се обърква за героите от „Съни бийч“ и „АЛФА“