Музика Музикални предавания

Предаването за аудио-визуално мъчение навършва 11 години в ефира на „ММ”

Добави коментар

Точно в полунощ на 28 срещу 29 юни (неделя), в ефира започва празничното издание „11 години Фрактура”.
Аавторът и продуцент на шоуто Васко Катинчаров Аавторът и продуцент на шоуто Васко Катинчаров ще отбележат годишнината с цяла нощ, посветена на „Фрактура”. Точно в полунощ на 28 срещу 29 юни (неделя), в ефира започва празничното издание „11 години Фрактура”.

В продължение на шест часа ще видим най-доброто от шоуто за тези години. Очакват ни концертни изпълнения, репортажи и множество интервюта с Metallica, Korn, Cradle Оf Filth, Whitesnake, Agnostic Front, Amorphis, Napalm Death, Fear Factory, Cannibal Corpse, AC/DC, Def Leppard, Apocalyptica, Manowar и много други.

„Никога не съм си и представял, че един ден ще празнуваме 11 години „Фрактура” в телевизионния ефир. Искрено съм благодарен на “ММ”, на зрителите, на колегите, с които съм работил през годините и на всички останали, които под някаква форма са подкрепяли предаването“, коментира Васко Катинчаров.

„Фрактура” винаги е на предна линия с най-новите рок и метъл клипове, актуални гости, интервюта с известни музиканти и концертни изпълнения. Всичко, свързано със световната и българската рок сцена, вече 11 години е в ефира на „ММ”, всяка неделя, от 22:00 ч. до полунощ. Предаването се излъчва със съдействието на община Каварна, а повече информация има на myspace.com/frakturashow

Началото на „Фрактура” е поставено от Васко Катинчаров през юни 1998 г. Това е и най-старото и в момента единствено предаване в ефира на телевизия „ММ”. За целия този период от 546 предавания зрителите са гледали специални интервюта с най-големите световни рок звезди, както и репортажи от всички значими рок събития в страната.

Касапницата продължава...
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фрактура

„Фрактура“ с новогодишно издание на 1-ви януари по DIEMA

„Фрактура“ със специално новогодишно издание

Предаването „Фрактура“ празнува 22 години в телевизионния ефир

Храмът на аудио-визуалната „Фрактура“ става на 21

“Фрактура” - 12 години в телевизионния ефир