Актуално Други

Плевенчанката Зара: Гордея се, че снимах "катерицата си"

Добави коментар

Не съм се джасала с Митьо Пищова, заяви момичето, което направи селфи на най-интимната си част

Не съм се джасала с Митьо Пищова, заяви момичето, което направи селфи на най-интимната си част

Лъчезара Стефанова, която стана известна с това, че направи селфи на "катерицата" си, гостува в "Предаването на Карбовски" по TV7. Оказа се, че 20-годишното момиче няма никакви скрупули и дори се гордее с постъпката си.

Гледам се и не мога да си се нарадвам, такива бедра и по списанията няма. Много се гордея, заяви красавицата, гледайки снимката, на която се вижда как снима под полата си.

Исках да си я видя... да видя най-милото ми, откровена беше плевенчанката, която всички наричат Зара на галено.

Макар че в момента не работи, брюнетката заяви, че не желае мъжете да я издържат и може да се справи сама в живота. Мога да работя всичко, категорична е госпожицата, която няма, но и не си търси гадже.

В пряка връзка от Троян пък се включи колоритният зевзек Митьо Пищова. Той е напълно отдаден на организацията на новия си моден конкурс "Мис Пищов" и заобиколен от 18-годишни хубавици, беше категоричен, че няма намерения да се самоубива и сърдечните му проблеми са изчезнали.

Пищова сподели, че е намерил съкровище в делвата на баба си – 140 хил. лв., която му е оставила и 200 дка земи. Ще изхарчи парите за красиви жени и за модни конкурси, което е любимото му занимание.

В разговора стана ясно, че самата Лъчезара също е посещавала апартамента на Митьо Пищова, но тя категорично отрече да е имала сексуален контакт с него. Не съм се джасала с него, заяви в типичния си брутален стил оправната плевенчанка.

В края на предаването тя подари на водещия Мартин Карбовски опаковка с чорапогащник, запечатана с нейната целувка и покани журналиста лично да гостува в дома й.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мартин Карбовски

Косьо Филипов ще води предаването на Мартин Карбовски

Мартин Карбовски и Косьо Филипов с ежедневно предаване Дневен ред по TV7

Забавна, красива, хаплива и музикална новогодишна програма по ТВ 7

Карбовски в ефира на TV7

Карбовски напуска Нова ТВ - коментар на Нова ТВ