Актуално Какво ще се случи...

Пет хитови заглавия, участвали в надпреварата за наградите "Златен глобус" по ТВ 7

Добави коментар

ТВ7 ще излъчи премиерно пет хитови заглавия, участвали в надпреварата за наградите "Златен глобус", които бяха връчени преди броени дни на церемонията в Бевърли Хилс.
ТВ7 ще излъчи премиерно пет хитови заглавия, участвали в надпреварата за наградите "Златен глобус", които бяха връчени преди броени дни на церемонията в Бевърли Хилс.

Речта на краля”, който бе отличен със “Златен глобус”, ще е с телевизионна премиера за България по ТВ7

ТВ7 ще излъчи премиерно пет хитови заглавия, участвали в тазгодишните награди „Златен глобус”

Драмата „Речта на краля”, която преди броени дни получи престижната награда „Златен глобус”, ще се излъчи за първи път в български ефир по ТВ7.
Националната ефирна телевизия ТВ7 вече е закупила правата за хитовата холивудска продукция, чиято кинопремиера у нас предстои.

Речта на краляФилмът „Речта на краля” бе номиниран в седем от категориите за „Златен глобус” и получи награда за най-добра мъжка роля в драматичен филм, която отиде при актьора Колин Фърт. Освен него, в историческата драма участва и Джефри Ръш, а действието на филма се развива по времето на британския крал Джордж VІ.

„Речта на краля” е безспорен фаворит и за наградите на британската филмова академия (БАФТА), след като бе номиниран в 14 категории, а според критиката Колин Фърт е сред най-вероятните претенденти и за престижната награда „Оскар”.

ТВ7 ще излъчи още четири други заглавия, участвали в надпреварата за тазгодишните награди „Златен Глобус”.

„Империя край океана”


Сериалът „Империя край океана”, който получи призове в категориите „Най-добър драматичен сериал” и „Най-добра мъжка роля за ТВ сериал”, ще бъде излъчен премиерно за България като част от бъдещата програмна схема на ТВ7. Екранизацията е базирана върху романа „Империя край Океана“ на Нелсън Джонсън, а действието на сериала се развива през 1920 г. в Атлантик Сити, когато в САЩ настъпва Сухият режим.

Добрата съпруга


Другата хитова поредица, която бе сред номинираните в три от категориите за „Златен глобус”, е „Добрата съпруга” с участието на Джулиана Маргулис.   

Сериалът може да се гледа по ТВ7 всяка сряда и четъртък от 20 ч. и е премиерен за българска ефирна телевизия.

Пасифик” на режисьора Стивън Спилбърг, който бе номиниран в категория “Най-добър мини сериал”, ще започне излъчването си по ТВ7 през септември тази година, а комедийната поредица „Сестра Джеки”, получила две номинации за “Златен глобус”, ще стане част от програмата на ТВ7 през пролетта на 2011-та година.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Речта на краля , Пасифик , Империя край океана , Добрата съпруга

Премиерен сезон на „Хавай 5-0“ и селекция от предавания през юли по NOVA

Джулиана Маргулис в интервю за сезон 4 на "Добрата съпруга"

Речта на краля / Kings Speech (2011) - премиера 25 февруари 2011

НВО Продукции взеха най-много СТАТУЕТКИ от 62-то издание на НАГРАДИТЕ "ЕМИ"

62-ри НАГРАДИ "ЕМИ" на живо в ПРЯКО предаване на оригиналния език на 29 срещу 30 август от 03:00 по НВО