Актуално В програмата

“Перфектната вечеря” на 1550 метра надморска височина

Добави коментар

От 25-и август стартира втората екстремна седмица от третия сезон на «Перфектната вечеря».

От 25-и август стартира втората екстремна седмица от третия сезон на «Перфектната вечеря». Този път мястото е хижа, разположена на 1550 метра надморска височина. За разлика от първата седмица на новия сезон, участниците сега ще имат привилегията да готвят в кухня. Това обаче съвсем няма да направи вечерите по-лесни за изпълнение.

Иван Матев като водещ

Готвенето ще се окаже доста голямо затруднение за всеки един от състезаващите се, защото те самите няма да присъстват на пазаруването. Вместо тях, с набавянето на продуктите ще се заеме водещият Иван Матев. Той ще има списък с три задължителни продукта от всяко заявено ястие, а всичко останало, необходимо за вечерята, ще напазарува, благодарение на собствената си фантазия. По този начин участващите до последно няма да знаят с какви продукти ще разполагат, за да приготвят ястията си.

Другото съществено усложнение по време на самите вечери ще бъде и студеното време, имайки предвид надморската височина около хижата.

Тази седмица, освен че ще видим за първи път Иван Матев в амплоато на водещ, той ще влезе и в ролята на конспиратор. Рубриката “Конспирацията на водещия” този път ще бъде оставена в неговите ръце. Отново ще бъдат разкрити доста интересни и пикантни факти за участниците, докато водещият разглежда домовете им.

Доротея, Азис, Краси и Мария ще са главните действащи лица тази седмица.

Доротея е философ и е най-младата сред четиримата. Азис, освен че притежава доста интересно име, има и завидни кулинарни умения. Краси е режисьор, а Мария се занимава с частен бизнес.

Залогът продължава да е голям. Цели 5000 лева очакват някой от финалистите през първите четири седмици. Кой ще се класира за финалната седмица и ще продължи борбата за голямата награда ще разберем в петък от 18:00 ч. Само по GTV!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Перфектната вечеря

„Перфектната вечеря” по GTV

"Перфектна вечеря" отива на риба

„Перфектната вечеря” вече с двама водещи