Актуално В програмата

„Перфектната вечеря” вече с двама водещи

Добави коментар

„Перфектната вечеря” вече с двама водещи: актьорът Иван Матев (Супер Любо) и рентиерът Джордж ще си партнират в новия сезон на предаването
Актьорът Иван Матев (Супер Любо) и рентиерът Джордж ще си партнират в новия сезон на предаванетоИзключително оспорвана бе финалната надпревара за нов водещ на „Перфектната вечеря” по GTV. В последното за този сезон издание на шоуто, което се проведе на живо във вторник, 15 юли, четиримата финалисти Иван, Джордж, Петя и Иво се изправиха един срещу друг и трябваше да се справят с последните изпитания преди решителния избор.

В студиото присъстваха и двама от членовете на журито от първата част на кастинга – Денди и Ради Стамболов. Те не пестиха критики към финалистите, които път трябваше да ги впечатлят с малка кулинарна задача, състояща се в приготвянето на полодова салата в рамките на 3 минути.

Всеки финалист имаше и по двама защитници в студиото, които трябваше да убедят зрителите защо техният фаворит трябва да стане водещ на „Перфектната вечеря”. Сред тях се оказа и небезивестният политик Емил Кошлуков.

Към края на предаването бе обявен и новият водещ – рентиерът и бивш участник в шоуто Джордж. Той зае първо място по брой гласове, изпратени от зрителите. До последните минути на живото предаване обаче никой не знаеше голямата изненада, която беше подготвена за финалистите. Настоящият водещ на „Перфектната вечеря” Томислав Михайлов-Чочо съобщи новината, че има още един победител. Това се оказа актьорът Иван Матев, по-известен като Супер Любо. Той се бе наредил на второ място според гласуването на зрителите. Така кулинарното шоу се сдоби с двама водещи, които ще станат част от екипа му от средата на август, когато ще стартира и новият сезон.

Иван и Джордж оцеляха след близо двумесечна надпревара със стотици кандидати. В началото на кастинга желаещите да заемат тяхното място бяха 400. Но след като преминаха през безкомпромисното жури, състоящо се от Денди, Лора Владова и Ради Стамболов, кандидатите останаха 15. В продължение на 4 седмици те се състезаваха помежду си, като готвеха и посрещаха в домовете си останалите участници. Във финалната четворка освен Джордж и Иван стигнаха и Петя (студент) и Иво (студент), но не успяха да се преборят с конкурентите си.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Перфектната вечеря

„Перфектната вечеря” по GTV

"Перфектна вечеря" отива на риба

“Перфектната вечеря” на 1550 метра надморска височина