Архив VIP Brother

Парис Хилтън влиза във VIP BROTHER 2013

Добави коментар

Най-известната наследница на семейство Хилтън - Парис Хилтън пристига за първи път в България, за да участва във VIP BROTHER 2013

Най-известната наследница на семейство Хилтън пристига за първи път в България,  за да участва във VIP BROTHER 2013

След участието на Памела Андерсън в миналогодишното издание на VIP Brother, тази година  Нова ТВ и продуцентите подготвтят поредната порция красота за зрителите. В Къщата ще влезе най-известната от наследничките на фамилията Хилтън – Парис.

Парис Хилтън е една от най-ярките и забележителни световни личности. Заявява, че се чувства като американска принцеса и има пълното основание за това. Тя има всичко. Още на 18-годишна възраст започва да развива свой бизнес и днес империята ѝ Paris Hilton Entertainment (PHE) се оценява на милиарди долари. 17-те продуктови линии с марката на Парис – обувки, чанти, часовници, дрехи и др, се предлагат в магазините ѝ в над 40 държави по целия свят. Притежава над 15 аромата с общи продажби за над 1,5 млрд. долара, а през 2011 г. получава наградата "Предприемач за милиард долара" като признание за успешния ѝ бизнес и глобалната ѝ марка.

Хилтън е известна като един от пионерите на риалити телевизията. През 2003 г. прави запомнящо се участие в риалити шоуто "The Simple Life" и заедно с приятелката си Никол Ричи е част от революцията, настъпила в телевизионния бранш. През 2009 г. получава наградата "иноватор на риалити телевизията”. Има и редица участия във филми и сериали като „Ориндж Каунти - кварталът на богатите“, „Вероника Марс и „Лас Вегас“. През октомври 2004 г. тя дори патентова любимата си фраза „That's Hot“, а отпразнуването на 21-я ѝ рожден ден става пословично - на 5 места - в клубове в Лондон, Ню Йорк, Лас Вегас, Холивуд и Токио. Днес, вече на 32 г., Парис Хилтън заявява, че е готова за семейство и дете.

Екипът на Нова ТВ работи денонощно, за да успее да осигури Парис Хилтън във VIP Brother. Заради часовата разлика преговорите с агента ѝ започват в 20.00 ч. българско време и продължават до сутринта на следващия ден.

„След успеха с Памела Андерсън през изминалия сезон на VIP Brother бяхме сигурни, че отново искаме световна звезда в шоуто. Не беше никак лесно да изберем подходяща такава, защото Памела бе много истинска и направи страхотно шоу, но от Парис Хилтън очакваме повече. Нито за миг не сме имали колебания и смятам, че най-големият ни успех е това, че в сезона на тайните успяхме да запазим първата голяма тайна толкова дълго време“
, споделя Антоний Мангов, програмен директор на Нова ТВ.

 Има ли изисквания Парис Хилтън за влизането си в Къщата на VIP Brother 2013 или след “The Simple Life“, от нея може да очакваме всичко? Ще дойде ли с любимото си куче Тинкърбел и кои родни звезди ще имат късмета да живеят под един покрив с най-известната наследничка на фамилията Хилтън? Всичко това зрителите ще разберат със старта на VIP Brother 2013 на 15 септември от 20.00 ч. в ефира на Нова ТВ.


VIP Brother 2013, 15 септември от 20:00 часа само по Нова телевизия

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Парис Хилтън , VIP Brother 3 , VIP BROTHER , ВИП БРАДЪР

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза