Филми Екшъни Филми Фантастика

Отмъстителите: Краят | Avengers: Endgame (2019)

Добави коментар

Действието в „Отмъстителите: Краят” се развива, след като Танос предизвиква катастрофа, използвайки Камъните на безкрайността, с което безразборно заличава половината от населението на Земята в „Отмъстителите: Война без край”.

  • 2019
  • САЩ
  • Жанр: Екшън-фантастика

Действието в „Отмъстителите: Краят” се развива, след като Танос предизвиква катастрофа, използвайки Камъните на безкрайността, с което безразборно заличава половината от населението на Земята в „Отмъстителите: Война без край”. Оцелелите отчаяно се опитват да направят нещо, за да върнат любимите си хора. Но след като първоначалният опит създава повече проблеми, отколкото решения, тъгуващите и сякаш вече без цел в живота си Отмъстители губят всякаква надежда. Лъч светлина им дава появата на Скот Ланг / Ант-Мен, който по време на боевете на Уаканда е в капана на Квантовата реалност. Той вярва, че може би има начин да се измъкнат от смъртоносната хватка на Танос. Събирането на отряда отнема известно време – част от членовете му са коренно променени, но в крайна сметка Железният човек, Тор, Капитан Америка, Черната вдовица, Ястребово око, Рокет, Небюла, Хълк и Ант-Мен се съюзяват за една последна мисия на живот и смърт, в която трябва да надхитрят Танос и да спасят вселената..

Режисьор: Джо Русо, Антъни Русо

В ролите: Робърт Дауни Джуниър, Крис Евънс, Марк Ръфало, Крис Хемсуърт, Скарлет Йохансон, Джеръми Ренър, Дон Чийдъл, Пол Ръд и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отмъстителите: Краят

MARVEL вселената в HBO GO се разраства до 19 заглавия