Актуално Други

Отбор Камелия открива Нокаутите в „Гласът на България“

Добави коментар

Вокалните таланти от отбора на Камелия откриват етапа на Нокаутите тази неделя в „Гласът на България“.

Вокалните таланти от отбора на Камелия откриват етапа на Нокаутите тази неделя в „Гласът на България“. Осемте най-добри певци в отбора на поп-фолк дивата ще се борят за общо три места за финалните концерти на живо. На 10 май в битката за титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева в най-гледаното музикално риалити продължават Кристина Дончева, Христо Василев, Керана, Михаил Димов, Петя Георгиева, Павел и Мартин, Омар Джафероски и Христина Христова. Всеки от тях ще изпълни песен по свой избор, с която да покаже израстването си като артист от първото изпълнение в шоуто досега.


В четири поредни епизода на сцената на „Гласът на България“ ще бъдат разположени три съдбоносни червени стола. Всеки от участниците в определен отбор ще се бори да седне на един от тях, за да продължи напред в шоуто. Веднага след изпълнението на поредния талант треньорът ще трябва да реши на кой стол да седне участникът от неговия тим. Стол №1 е за най-добре представилия се, а стол №3 е опасната зона, от която се отпада лесно. Веднъж заел мястото си, талантът може да бъде изместен от следващия по ред певец, ако той впечатли треньора си повече. Тримата изпълнители, заели трите стола и след последното, осмо изпълнение, ще бъдат финалистите от всеки отбор. Нокаутите са последният етап, в който менторите имат определящо решение за това кой да продължи напред.

 

Добави описание


За първи път тази година феновете ще имат глас при определянето на финалистите в шоуто. Какво представлява зрителската кражба ще стане ясно тази неделя, 10 май, от 20.00 часа, по bTV.


Ексклузивни новини за шоуто и интервюта с победителите от отбор Камелия, феновете могат да чуят всеки вторник от 15.30 часа в специалната рубрика на радио N-JOY и предаването „Приятно разсеяни с Деси“ - „Пей, сърце“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"