Актуално В програмата

Оспорвани битки определят победителите в четвъртия сезон на „Един за друг“

Добави коментар

Решаващи състезания очакват двойките във финалната седмица на романтичната надпревара „Един за друг“.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Димана и Христо, Виктория и Явор, Габриела и Десислав и Кристина и Артьом ще се впуснат в последните съдбоносни предизвикателства с желание и ентусиазъм, а изненадите за тях започват още утре вечер с първата ключова битка. Какво ги очаква и как ще се справят, не пропускайте в сряда от 21:00 ч. по NOVA.

С неочакван старт е първото важно изпитание, в което мъжете се превръщат в главни герои в екшън филм, чиято цел е да спасят отвлечените дами. Жените пък ще бъдат затворени в тесен багажник на автомобил и ще трябва да насочват своите спасители какви са исканията на похитителите. За да се справят успешно с мисията, партньорите ще влязат в луда надпревара с времето, разчитайки на помощта на непознати. Ще запазят ли хладнокръвие нежните половинки и колко изобретателни ще бъдат техните избраници в желанието си да ги спасят, гледайте в новия епизод на „Един за друг“ утре вечер.

В четвъртък двойките ще преживеят поредна изненада, която ще ги мобилизира за последно. На крачка от изпитанието за голямата награда, партньорите ще трябва да бъдат по-сплотени от всякога, за да стигнат до финалната фаза на състезанието. Част от дамите ще се изправят отново срещу най-големия си страх, а един мъж ще намери сили да зададе най-важния въпрос.

Кой ще бъде големият победител в най-романтичното предаване в българския телевизионен ефир? Не пропускайте да проследите финалните битки – в сряда и четвъртък от 21:00 ч., и в петък от 20:00 ч. Грандиозният финал, който ще определи победителите в сезон 4 на „Един за друг“, ще бъде излъчен в събота, 20 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Виктория и Явор грабнаха победата в сезон 4 на „Един за друг“

Романтично предложение за брак 50 метра над земята в „Един за друг“

Старт на полуфиналните предизвикателства в „Един за друг“

Снахи и свекърви в емоционално предизвикателство в „Един за друг”

Неочаквано завръщане на елиминирани двойки в „Един за друг”