Актуално В програмата

Оспорвани битки определят победителите в четвъртия сезон на „Един за друг“

Добави коментар

Решаващи състезания очакват двойките във финалната седмица на романтичната надпревара „Един за друг“.

Димана и Христо, Виктория и Явор, Габриела и Десислав и Кристина и Артьом ще се впуснат в последните съдбоносни предизвикателства с желание и ентусиазъм, а изненадите за тях започват още утре вечер с първата ключова битка. Какво ги очаква и как ще се справят, не пропускайте в сряда от 21:00 ч. по NOVA.

С неочакван старт е първото важно изпитание, в което мъжете се превръщат в главни герои в екшън филм, чиято цел е да спасят отвлечените дами. Жените пък ще бъдат затворени в тесен багажник на автомобил и ще трябва да насочват своите спасители какви са исканията на похитителите. За да се справят успешно с мисията, партньорите ще влязат в луда надпревара с времето, разчитайки на помощта на непознати. Ще запазят ли хладнокръвие нежните половинки и колко изобретателни ще бъдат техните избраници в желанието си да ги спасят, гледайте в новия епизод на „Един за друг“ утре вечер.

В четвъртък двойките ще преживеят поредна изненада, която ще ги мобилизира за последно. На крачка от изпитанието за голямата награда, партньорите ще трябва да бъдат по-сплотени от всякога, за да стигнат до финалната фаза на състезанието. Част от дамите ще се изправят отново срещу най-големия си страх, а един мъж ще намери сили да зададе най-важния въпрос.

Кой ще бъде големият победител в най-романтичното предаване в българския телевизионен ефир? Не пропускайте да проследите финалните битки – в сряда и четвъртък от 21:00 ч., и в петък от 20:00 ч. Грандиозният финал, който ще определи победителите в сезон 4 на „Един за друг“, ще бъде излъчен в събота, 20 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Състезание по надяждане в новия епизод на “Един за друг”

Йоана и Румен направиха невъзможното в “Един за друг”

Ивана и Ивайло стават духове във Вилата на любовта

Перничаните Михаела и Венци оглавиха временното класиране в “Един за друг”

Романтична закуска в леглото очаква дамите в “Един за друг”