Актуално Други

“Нямаш място в нашия град“ от днес в HBO Max

Добави коментар

Днес е европейската и българската стрийминг премиера на най-новата документална копродукция на HBO Max - филмът „Нямаш място в нашия град“.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

През своите 81 минути, наблюдателният документален филм на режисьора Николай Стефанов, ни пренася в град Перник през историите на няколко негови жители, част от фен клуба на местния футболен отбор. Копродукцията на HBO Max и българската компания Smarty Pants Shooter ще може да се гледа от хора от цяла Европа в стрийминг платформата.

В документалния филм-наблюдение “Нямаш място в нашия град” режисьорът Николай Стефанов пренася публиката сред футболната агитка на „най-коравия“ град в България — Перник. Някога процъфтяващ индустриален център, захранвал с енергия цялата страна, днес Перник е известен главно с вицове за грубостта на гражданите си. Благодарение на безпрецедентния достъп, камерата на Николай Стефанов проследява обществени и лични кризи, за да покаже живота отвъд коравия външен вид и клишираните вицове. Цецо, Мимето, Дадо и цялата агитка са отдадени на успеха на отбора, носещ борбения дух на техните предци, миньорите. Режисьорът изследва живота на героите с откритост и неподправен интерес, показвайки, че нищо не е само черно или бяло и че всеки, независимо от средата си, иска по-добър живот за себе си и децата си.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Филмът ще може да бъде гледан в стрийминг платформата HBO Max в България, Испания, Португалия, Полша, Унгария, Чехия, Румъния, Сърбия, Черна Гора, Северна Македония, Словения, Хърватска, Босна и Херцеговина, Словакия, Норвегия, Швеция, Финландия, Дания, Исландия, Естония, Латвия и Литва. Вече е наличен в HBO Max, а първото излъчване по канала HBO е планирано за тази вечер, 6 октомври, от 19:30 часа.

Заглавията на спортна тематика са на почит в стрийминг платформата HBO Max и в момента можете да избирате от специалната селекция “Играта започва“, включваща 26 поредици, филми и сериали: „Възходът на династията Лейкърс“, „Играчи“, Методът Уилямс“, Космически забивки“, „Космически забивки: нови легенди“, „Невидима зона“ „По американски“, „Завръщане у дома“, „Вярата ме направи шампион“, „Сена“, „Сърфист по душа“, „Аз съм Болт“, „Трудна победа“, „На изток от надолу“, „Тони Хоук: докато не паднат колелата“, „Тайсън“, „Шампион от Аушвиц“, „Тайгър“, „Седем дни в ада“, „Последният сет“, „Пред микрофона на Боб Костас“, „Tеория на играта с Бомани Джоунс“, „Равен старт“ , „Феръл превзема терена“ и „30 метровата вълна“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , HBO MAX

Сериалът The Family Stallone по SkyShowtime от 2 октомври

"Ким срещу Кание: Разводът" в HBO Max от днес

Нетфликс подновява "One Piece" за втори сезон

Момче на място (Polish Prayers) - нов документален HBO филм

Нов трейлър на "Уроци по химия" с участието на Бри Ларсън