Актуално В програмата

Новото жури в MasterChef - специални гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Добави коментар

Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, от 22:00 ч. по bTV, гостуват членовете на новото, взискателно и безкомпромисно жури в „MasterChef“ – Chef Александър Таралежков, Chef Илиан Кустев и шефът на шефовете Явор Сарафов.

Тримата са подготвили много специална изненада за Никоалос, а той от своя страна ще се опита да изясни заедно с тях – кой Chef с каква роля е в осмия сезон на кулинарното шоу, както и извън него. Няма да липсва и специална селекция от най-забавните моменти от предаването, която със сигурност ще се окаже повод за искрен смях в студиото и пред екраните.

Вторият епизод от новия сезон на шоуто ще бъде белязан не само от присъствието на очарователните шефове, но и от много мускули, изненади и вълнуващи разследвания. Звезден гост в петък вечер ще бъде поп-фолк певецът Галин, който не на шега и с лекота „краде“ женските сърца със своите изваяни коремни мускули. Николаос обаче възнамерява да го подложи на забавен експеримент на живо в студиото, за да провери дали плочките му са истински.

В новото издание на играта „Двойка или не“, в която участниците се опитват да излъжат водещия дали са заедно наистина, помощник на Николаос и звезден партньор в разследването ще бъде новата Мис България – Елизабет Кравец.

Не пропускайте „Шоуто на Николаос Цитиридис“ тази вечер от 22:00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Николаос Цитиридис

Сръбската звезда Теа Таирович блести в "Шоуто на Николаос Цитиридис"

Веселин Маринов е специален гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Ексклузивно: Азис и Галена специални гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Андреа е звездата в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Димитър Бербатов – със специално участие в „Шоуто на Николаос Цитиридис“