Актуално Други

Новия трейлър на "Rebel Moon" обещава епичен космически екшън от Зак Снайдър

Добави коментар

София Бутела търси войни за епична битка срещу тиранична империя в нов трейлър на "Rebel Moon - Първа част: Дете на огъня"

Михиел Хюсман, Чарли Хънам, София Бутела и Стаз Наир в "Rebel Moon - Първа част: Дете на огъня " (2023)

Михиел Хюсман, Чарли Хънам, София Бутела и Стаз Наир в "Rebel Moon - Първа част: Дете на огъня " (2023)

© Нетфликс

Остава малко по-малко от месец до дебюта на "Rebel Moon" - грандиозната космическа опера на Зак Снайдър, създадена от останките на неуспешния му проект за вселената на "Междузвездни войни". Премиерата на първата част, озаглавена "Дете на огъня", е насрочена за декември, а в нея София Бутела е в ролята на бивш войник част от безпощадна империя, предизвикваща хаос в цялата галактика. Тя събира внушителна армия от воини, за да се изправи срещу бившите си господари.

Нетфликс засилва очакването за премиерата на филма, като представи нов трейлър по време на виртуалното събитие Geeked Week. Трейлърът предоставя завладяващ поглед към космическото приключение създадено от Снайдър и предлага по-ясна представа за сюжета. Първата част на "Rebel Moon" ще се появи в Нетфликс на 22 декември.

Първоначално Снайдър замисля "Rebel Moon" като вдъхновен от "Седемте самураи" филм от поредицата "Междузвездни войни", който предлага на Лукасфилм малко след като Дисни придобива студиото през 2012 г. В крайна сметка Лукасфилм и Дисни решават да не разработят проекта.

Ето синописа на филма: След аварийно кацане на луна в най-отдалечените краища на Вселената, Кора (София Бутела), жена с мистериозно минало, започва нов живот в спокойно земеделско селище. Но скоро тя се превръща в единствената им надежда за оцеляване, когато тираничният регент Бализариус (Фра Фий) и неговият жесток пратеник, адмирал Нобъл (Ед Скрейн), откриват, че фермерите са продали неволно реколтата си на Блудаксите (Клеопатра Колман и Рей Фишър) - водачи на свирепа група бунтовници, преследвани от Света-майка. Натоварени със задачата да намерят бойци, които биха рискували живота си, за да защитят хората от Велт, Кора и Гунар (Михиел Хюисман), кротък фермер, наивен по отношение на реалностите на войната, пътуват до различни светове в търсене на Блудаксите и по пътя си събират малка група воини, които споделят обща нужда от изкупление: Кай (Чарли Хънам), пилот и наемник; генерал Тит (Джимон Хунсу), легендарен командир; Немесис (Дуна Бае), майстор на меча; Тарак (Стаз Наир), пленник с кралско минало; и Милиус (Е. Дъфи), боец от съпротивата. Обратно във Велт, Джими (озвучен от Антъни Хопкинс), древен механизиран защитник, който се крие, се събужда с нова цел. Но новосформираните революционери трябва да се научат да се доверяват един на друг и да се борят като един, преди армиите на Света-майка да дойдат, за да ги унищожат всички.

Джимон Хунсу, Бае Дуна, Мишел Хюисман, Чарли Хънам, Е. Дъфи, София Бутела, Рей Фишър и Стаз Наир в "Rebel Moon - Първа част: Дете на огъня "...

Джимон Хунсу, Бае Дуна, Мишел Хюисман, Чарли Хънам, Е. Дъфи, София Бутела, Рей Фишър и Стаз Наир в "Rebel Moon - Първа част: Дете на огъня " (2023)

© Нетфликс

Първоначално замислен като един филм с дълъг сценарий, Нетфликс и Снайдър решават да разделят "Rebel Moon" на две части. Вторият филм, озаглавен "Този, който оставя белези” (The Scargiver), е планиран да излезе на екран на 19 април 2024 г.

Наскоро Снайдър заяви, че “Rebel Moon" и последният му филм, зомби екшънът за Нетфликс "Армията на мъртвите", са част от една и съща вселена. Той сподели, че в анимационния сериал "Армията на мъртвите" има герой от "Rebel Moon".

Снайдър също така подготвя две отделни версии за всеки филм "Rebel Moon": една за по-широка аудитория и друга с повече съдържание, не подходящо за деца. Режисьорските версии ще включват близо 60 минути допълнителни кадри, предлагайки на феновете по-дълбоко и по-задълбочено изживяване.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Rebel Moon , Нетфликс , Netflix , Стрийминг

“Уонка“ със стрийминг премиера на 8-ми март в HBO Max

"Рицарят на седемте кралства" галопира към HBO през 2025

Хари Потър се завръща с нов сериал през 2026

“Аквамен и изгубеното кралство” със стрийминг премиера на 27 февруари в HBO Max

HBO разработва сериал за завладяването на Вестерос от Егон Таргариен