Актуално Други

Новините на Нова ТВ в уеб сайт

Добави коментар

Kalendar.bg е новата интернет страница, която Нова телевизия стартира в уеб пространството.

Kalendar.bg е новата интернет страница, която Нова телевизия стартира в уеб пространството. Тя е част от проекта www.novatv.bg, който ще бъде онлайн през октомври и ще съдържа основна част от продукцията на Нова телевизия.  

Новините на Нова ТВ в уеб сайт

Сайтът kalendar.bg е кръстен на едноименната информационна емисия, и съответно има новинарски профил - новини в текст, снимки и видеоформат, както и анализи, коментари, интервюта, коментари на читателите на страницата към отделните новини и интервюта в реално време с лицата на телевизията, анкети и архивни материали, метеорологична прогноза.

Място в новият сайт намират също новини в текст, снимки и видео, изпратени от зрителите на „Нова”.

Новинарският сайт ще съдържа на първо място новините, създадени от репортерите на „Нова телевизия”, както и предаванията „Здравей България”, „Темата на Нова”, „На четири очи”, „На чисто”...

Ще се предават текстове и материали – снимки и видео, изготвени на базата на информация от други източници - информационните агенции, интернет страници и др.

Рубриките са ориентирани около основните новинарски жанрове с акцент върху новините от страната, има международни и спортни новини, информации за туризъм, стил на живот, любопитни събития, култура и изкуство.

Kalendar.bg търси възможности за създаване на рубрики с коментари и анализи, както и на евентуални лични или тематични колони за определени теми и постоянни коментатори и постоянни автори. Целта е да се представя и лична позиция, която понякога може да бъде и спорна или разделяща общественото мнение.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър