Актуално Други

НоваТВ започна снимките на сериала „Забранена любов”

5 коментара

Нова ТВ започна снимките на българска серийна драма. Продукцията се реализира изцяло от български сценаристи, оператори, режисьори и актьори

„Нова телевизия” започна снимките на нов български телевизионен проект, който досега няма аналог в България. Жанрът се нарича серийна драма.

Мащабната продукция, наречена „Забранена любов”, се реализира от екип, съставен изцяло от български сценаристи, оператори, режисьори и актьори.

„За разликата от теленовелата, която разказва една съдба в рамките на 300 епизода, серийната драма представя много истории на много хора, които се развиват доста по-бързо във времето”, обясни продуцентът Иво Вандов.

Забранена любов

По продукцията „Нова телевизия” работи с „Фриментал” - компанията, развивала най-добре този тип сериали по целия свят, и призната за един от най-големите експерти по серийна драма.

„От дълго време подготояме тази уникална продукция, каза изпълнителният директор на „Нова ТВ” Павел Станчев. Щастливи сме, че снимачният процес вече е факт и че нашите партньори от „Фриментал” работят заедно с нашия екип в България. Вярваме, че при появата си сериалът ще зарадва милионите ни зрители.”

Забранена любов

Екипът е събран преди повече от половин година, като от няколко месеца сценаристи адаптират формата, героите и сюжетните линии към родната действителност. Според концепцията това, което се случва на малкия екран, ще бъде отражение на случващото се в реалния живот.

Първият сезон на новата серийна драма ще бъде в ефира на „Нова  телевизия” тази есен и ще се излъчва всеки делничен ден в праймтайма.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Забранена любов

Диана Любенова роди момиченце

Паника в интернет заради „Забранена любов”

Звездата Яна Кузова от „Забранена любов” с премиера в театъра

„Забранена любов” тръгва по латвийската ТV 3

Забранена любов - промо клип