Актуално В програмата

NOVA с иновативна програмна схема „2 в 1” тази есен

Добави коментар

През есента на 2016 NOVA отново ще изненада зрителите с иновативен сезон „2 в 1” и напълно нова за българския пазар програмна схема.

През есента на 2016 NOVA отново ще изненада зрителите с иновативен сезон  „2 в 1” и напълно нова за българския пазар програмна схема. Моделът „Два сезона в един” включва богато разнообразие от нови за България телевизионни проекти, както и поредица от вече наложили се предавания и сериали.

Първата част на сезона започва с няколко доказали се като успешни в ефира на NOVA продукции. На 11 септември в 20.00 ч. най-популярното звездно риалити шоу VIP Brother ще сложи старта на специален юбилеен сезон в стил комедия с неочакван край, с който ще отпразнува своята 10-а годишнина.

„Откраднат живот”

Дългоочакваният български сериал „Откраднат живот”, превърнал се в истински телевизионен феномен, се завръща с втори сезон в праймтайма на медията от 13 септември в 21.00 ч.

С нов сезон от 12 септември в 18.00 ч. обичаната телевизионна игра „Семейни войни” отново ще забавлява зрителите, а в 23.00 ч. „Господари на ефира” ще слагат подобаващ финал на програмата. През септември в ефира на NOVA продължава и първият български риалити сериал “София - Ден и Нощ”.

“Bake off: Най-сладкото състезание”

За първи път два изцяло нови за българския ефир телевизионни формата „Пееш или лъжеш“ и “Bake off: Най-сладкото състезание” ще бъдат представени във втората част на същия телевизионен сезон, който ще донесе много настроение и позитивни емоции.

От ноември  зрителите ще могат да гледат и новите сезони на две утвърдени вече продукции –  „Аз обичам България“ и „Мис Пепеляшка“.

Всички тези проекти, както и още изненадващи изпълнения, ще бъдат част от специалния концерт-спектакъл под мотото „Заедно сме N1”, с който NOVA ще отпразнува старта на есенния си сезон на националния празник – 6 септември. Точно в 20.00 ч. в центъра на София, в Княжеската градина, любими български изпълнители ще излязат на една сцена с лицата на NOVA, водещите и участниците в предстоящите формати за едно уникално шоу на открито. Тези, които нямат възможност да присъстват, ще могат да гледат концерта и по телевизията на живо.

Тази есен NOVA за пореден път доказва, че е новатор в програмирането и лидер в реализацията на телевизионни проекти, а зрителите за първи път ще имат възможността да се насладят на подобна жанрова палитра в рамките на един сезон в ефира на медията.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пееш или лъжеш , Откраднат живот , Мис Пепеляшка , Господари на ефира , ВИП БРАДЪР , Аз обичам България , VIP BROTHER , Bake off: Най-сладкото състезание

Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един срещу друг в „Аз обичам България“

„Аз обичам България“ събира отново Деси Стоянова и Сашо Кадиев

Кадиев и Кедъра влизат в остър капитански спор в „Аз обичам България“

Горещи страсти и неочаквани обрати в новия епизод на „Аз обичам България“

Галена и Азис повеждат хорото в „АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ“