Актуално Какво ще се случи...

„Завръщането” - нов турски сериал в ефира на bTV

Добави коментар

В ефира на bTV своя дебют направи турският сериал „Завръщането” (оригинално заглавие Sıla).

В ефира на bTV своя дебют  направи турският сериал „Завръщането”  (оригинално заглавие Sıla). След края на един от най-интересните и завладяващи турски сериали у нас „Милост”, зрителите ще имат възможността да станат част от една много различна и драматична история – тази на Съла.

Повече информация за сериала  Завръщането | Sila (2006)>>>

На три годишна възраст Съла е дадена за отглеждане срещу пари на богато семейство в Истанбул, с уговорката, че биологичните ѝ родители ще могат да се срещат с нея, когато поискат. Истинските родители на момичето живеят на Изток, където господстващите нрави са по-различни от тези на Запада.

Биологичният брат на Съла – Азад – и сестрата на ага Боран – Нарин – са влюбени един в друг, но традицията повелява, че за да се даде момиче, трябва да се вземе момиче. Това означава, че за да вземе за жена своята любима, Азад трябва да даде за жена в семейството на агите една от  сестрите си – Съла или малката Дилян, която още не е навършила дванадесет години.

<<<Вижте снимки от сериала Завръщането | Sila (2006)>>>

„Завръщането”  - нов турски сериал в ефира на bTV

Майката Бедер е крайно разочарована и това кара Азад, и баща му Джелил да се свържат с изпратената в Истанбул Съла и да я дадат за жена на Боран. Омаяна от чистотата и красотата на Изтока, Съла пада в техния капан и решава да остане на гости на биологичните си родители, за да ги опознае по-добре. Когато разбира за намерението на близките ѝ да я омъжат за агата, тя започва да крои множество планове за бягство, които завършват с неуспех.

Постепенно обаче без да осъзнае, Съла започва да се влюбва в мъжа, за когото е омъжена насила – агата Боран.

„Завръщането”   делничен ден от 20 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мехмет Акиф Алакурт , Завръщането , Джансу Дере

Най-очакваният сериал „Мрежа от лъжи“ тръгва по bTV

Началото на „Завръщане” привлече над 1 милион и 100 хиляди зрители

Завръщането | Sila (2006) - снимки