Актуално Други

Нов трейлър на третия сезон на “Вещерът”

Добави коментар

Нетфликс публикува официалния трейлър за трети сезон на "Вещерът”, с участието на Хенри Кавил в ролята на вещера Гералт от Ривия.

Нетфликс публикува дългоочаквания трейлър на третия сезон на хитовия фентъзи сериал "Вещерът”. Предстоящият сезон обещава още вълнуващи приключения, тъмна магия и политически интриги.

Трейлърът показва предизвикателствата, които очакват Гералт, Цири (в ролята - Фрея Алън) и Йенифер (в ролята - Аня Чалотра). Гералт се заклева да не изоставя Сири, когато се изправят срещу опасни противници, търсещи принцесата на Синтра. Трейлърът ни показва напрегнати битки срещу ужасяващи същества, опасен огнен маг и дори появата на страховития Див лов. Очевидно е, че залозите никога не са били по-високи.

"Докато владетели, магьосници и зверове от континента се надпреварват да я заловят, Гералт крие Сири от Синтра, решен да защити новосъздаденото си семейство от онези, които заплашват да го унищожат", се казва в резюмето на третия сезон на Нетфликс. " Натоварена с магическото обучение на Сири, Йенифер ги отвежда до защитената крепост Аретуза, където се надява да разбере повече за неразкритите сили на момичето; вместо това те откриват, че са попаднали на бойно поле изпълнено с политическа корупция, тъмна магия и предателство. Те трябва да се противопоставят, да заложат всичко на карта - или да рискуват да се изгубят завинаги."

Третият сезон ще бъде свободно адаптиран по сюжета на "Време на презрение", втория роман от поредицата "Вещерът" на Анджей Сапковски.

В този сезон Хенри Кавил за последен път ще се превъплъти в образа на Гералт, като ще предаде щафетата на Лиъм Хемсуърт в четвърти сезон. Кавил обяви, че ще напусне "Вещерът" още през октомври 2022 г.

Третият сезон на “Вещерът” ще бъде разделен на две части, като петте епизода от първата част ще се появят в Нетфликс на 29 юни. Следващата част от сезона ще се бъде достъпна за стрийминг на 27 юли с три допълнителни епизода.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Нетфликс , Netflix , Вещерът , The Witcher

Max с втори официален тийзър за „Пингвинът“ с Колин Фарел

Започнаха снимките на предисторията на „Игра на тронове“

HBO Max се превръща в Max

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон