Актуално Други

Нов трейлър на “The Witcher: Blood Origin”

Добави коментар

Нетфликс публикува нов тийзър на “The Witcher: Blood Origin”, чието действие се развива 1200 години преди събитията във “Вещерът”.

Мишел Йео в “The Witcher: Blood Origin”

Мишел Йео в “The Witcher: Blood Origin”

© Нетфликс

Нетфликс публикува нов тийзър трейлър на лимитираната поредица от шест части "The Witcher: Blood Origin".

Действието на сериала се развива в света на елфите 1200 години преди “Вещерът” и разказва история, изгубена във времето - историята на седем изгнаници, които се обединяват срещу неудържимата сила, отнела им всичко. Тяхното кърваво пътешествие води до появата на първообраза на Вещерите и конфликт, който довежда до "съединението на сферите", когато световете на чудовищата, хората и елфите се сливат, за да станат едно цяло.

Сциан, в ролята Мишел Йео, е последния член на номадско племе от елфи-мечоносци. Никой не може да се доближи до нейното майсторство с острието и никой не носи толкова много загуба в сърцето си. Когато се появява шанс да си върне откраднат свещен меч, взет от падналото й племе по злокобен начин, тя се впуска в смъртоносно търсене, което ще промени всичко.

Актьорският състав включва Йео в ролята на Сциан, София Браун в ролята на Ейле, Лорънс О'Фуараин в ролята на Фйал, Мирън Мак в ролята на Мервин, Лени Хенри в ролята на Балор, Джейкъб Колинс в ролята на Ередин, Лизи Анис в ролята на Закаре, Хю Новели в ролята на Калан "Братя Смърт", Франческа Милс в ролята на Мелдоф, Ейми Мъри в ролята на Фенрик, Натаниел Къртис в ролята на Бриан, Зак Уайът в ролята на Сундрил и Дилън Моран в ролята на Утрок.

Режисьори на сериала са Сара О'Горман и Вики Джусън, а изпълнителен продуцент и шоурънър е Деклан де Бара. Авторът на книгите за Вещера Анджей Сапковски е творчески консултант на поредицата.

"The Witcher: Blood Origin" стартира на 25 декември по Нетфликс.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нетфликс , Netflix , Стрийминг , The Witcher: Blood Origin

“Уонка“ със стрийминг премиера на 8-ми март в HBO Max

"Рицарят на седемте кралства" галопира към HBO през 2025

Хари Потър се завръща с нов сериал през 2026

“Аквамен и изгубеното кралство” със стрийминг премиера на 27 февруари в HBO Max

HBO разработва сериал за завладяването на Вестерос от Егон Таргариен