Актуално Други

Нов трейлър на The Lord of the Rings: The Rings of Power

Добави коментар

Amazon Prime Video публикува нов трейлър на "The Lord of the Rings: The Rings of Power“.

Морфид Кларк в ролята на Галадриел във "The Lord of the Rings: The Rings of Power"

Морфид Кларк в ролята на Галадриел във "The Lord of the Rings: The Rings of Power"

© Ben Rothstein/Prime Video

“The Lord of the Rings: The Rings of Power" е епичен и амбициозен разказ за легендарната Втора епоха на Средната земя на Дж.Р.Р. Толкин/

Новият двуминутен и 30-секунден тийзър трейлър навлиза още по-дълбоко в адаптацията на поредицата, като дава на феновете първи поглед към някои от легендарните герои на Толкин от островното кралство Нуменор. Героите са Исилдур (Максим Балдри), Елендил (Лойд Оуен), Фаразон (Тристан Гравел) и кралицата-регент Мириел (Синтия Адай-Робинсън).

В тийзър трейлъра се акцентира и върху някои от царствата, които зрителите ще посетят в хода на поредицата от осем части, включително елфическите царства Линдон и Ерегион, царството на джуджетата Хазад-дум, Южните земи, Най-северните пустоши, Разрушаващите морета и островното кралство Нуменор.

Оуейн Артър  в ролята на принц Дурин IV, Робърт Арамайо в ролята на Елронд, Чарлз Едуардс в ролята на Селебримбор, Бенджамин Уокър в ролята на крал Ги...

Оуейн Артър в ролята на принц Дурин IV, Робърт Арамайо в ролята на Елронд, Чарлз Едуардс в ролята на Селебримбор, Бенджамин Уокър в ролята на крал Гил-галад в "The Lord of the Rings: The Rings of Power"

© Prime Video

Официално описание на “The Lord of the Rings: The Rings of Power”:

"Властелинът на пръстените" пренася за първи път на екраните героичните истории от легендарната Втора епоха в историята на Средната земя. Действието на тази епична драма се развива хиляди години преди събитията от "Хобитът" и "Властелинът на пръстените" на Дж. Р. Р. Толкин и ще пренесе зрителите в епоха, в която са се създавали велики сили, кралства са се прославяли и са рухвали, неправдоподобни герои са били подлагани на изпитания, надеждата е висяла на най-тънките нишки, а най-големият злодей, излизал някога изпод перото на Толкин, е заплашвал да покрие целия свят с мрак. Започвайки във време на относителен мир, поредицата проследява ансамбъл от познати и нови герои, които се изправят срещу дългоочакваното повторно появяване на злото в Средната земя. От най-мрачните дълбини на Мъгливите планини, през величествените гори на столицата на елфите Линдон, до спиращото дъха островно кралство Нуменор, до най-отдалечените краища на картата - тези кралства и герои ще създадът наследство, което ще живее дълго след като ги няма."

Сара Звангобани в ролята на Мариголд Брандифут, Маркела Кавена в ролята на Еланор "Нори" Брандифут, Меган Ричардс в ролята на Попи Праудфело...
Сара Звангобани в ролята на Мариголд Брандифут, Маркела Кавена в ролята на Еланор "Нори" Брандифут, Меган Ричардс в ролята на Попи Праудфелоу, Бо Касиди, Дилън Смит в ролята на Ларго Брандифут в "The Lord of the Rings: The Rings of Power"
© Ben Rothstein/Prime Video

В актьорския състав учатват Синтия Адай-Робинсън, Робърт Арамайо, Оуейн Артър, Максим Балдри, Назанин Бониади, Морфид Кларк, Исмаел Круз Кордова, Чарлз Едуардс, Тристан Гравел, сър Лени Хенри, Ема Хорват, Маркела Кавена, Джоузеф Моул, Тайро Мухафидин, София Номвете, Лойд Оуен, Меган Ричардс, Дилън Смит, Чарли Викърс, Леон Уодъм, Бенджамин Уокър, Даниел Уейман и Сара Звангобани. Сериалът се ръководи от шоурънърите и изпълнителни продуценти Джей Ди Пейн и Патрик Маккей.

“The Lord of the Rings: The Rings of Power” стартира на 2 септември по Prime Video.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Prime Video , Властелинът на пръстените , Властелинът на пръстените: Пръстените на властта , The Lord of the Rings: The Rings of Power

HBO Max се превръща в Max

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон

“Властелинът на пръстените: Пръстените на властта” се завръща през август

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес