Актуално Други

Нов трейлър на “Бриджъртън”

Добави коментар

"Всичко е справедливо в любовта и войната." Излезе нов трейлър на скандалния исторически романтичен сериал “Бриджъртън”.

© Netflix

Netflix пусна първия официален трейлър на „Бриджъртън“.

„Бриджъртън“ е адаптация на бестселър поредица от романи на Джулия Куин за осемте братя и сестри от титулуваното семейство. Вижте трейлъра по-долу.

Официалният синопсис на Netflix гласи: „Вдъхновена от бестселър романите, поредицата проследява Дафни Бриджъртън, най-голямата дъщеря на могъщото семейство Бриджъртън, докато дебютира на брачния пазар в Лондон по време на регентския период. Докато нейното преследване на любовта се разплита, вестник за скандали от висшето общество, написан от мистериозната лейди Уистълдаун, отправя критики към Дафни, която е привлякла вниманието на най-желания херцог в Лондон ... "

© Netflix

Синопсис на първата книга “Херцогът и аз”, за която се смята, че е вдъхновението на първия сезон на поредицата:

“Саймън Басет, неустоимо привлекателният херцог Хейстингс, е твърдо решен да се изплъзне от амбициозните мамички на висшето общество, които не спират да кроят планове как да го оженят за дъщерите си. Ето защо той започва да се преструва на сгоден за очарователната Дафни Бриджъртън. И въпреки че мрачният ерген няма никакво намерение да се обвързва, в мис Бриджъртън има нещо толкова съблазнително, че сърцето му ускорява своя ритъм всеки път, когато я види.

Що се отнася до Дафни, този измислен годеж със сигурност ще привлече много ухажори, след като един херцог е проявил интерес към нея. Но докато двамата се въртят в ритъма на валса, вечер след вечер и бал след бал, тя започва да забравя, че този годеж е една измислица и сега трябва да направи невъзможното, за да опази сърцето и душата си от този красив негодник, който се е заклел никога да не влезе в капана на брака.”

© Netflix

“Бриджъртън” дебютира в Netflix на 25 декември.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бриджъртън , Bridgerton , Netflix , Нетфликс , Стрийминг

Нетфликс ни връща в 14-ти век с пикантния сериал "Декамерон"

"Severance" се завръща на 17 януари

VOYO предлага нови стрийминг изживявания от 5 юли

Max с втори официален тийзър за „Пингвинът“ с Колин Фарел

Започнаха снимките на предисторията на „Игра на тронове“