Архив Big Brother

Ники Китаеца и Калина в любовна закачка

Добави коментар

Катето Евро и Тодор стоплят отношенията.

Катето Евро и Тодор стоплят отношенията.

В живото предаване снощи станахме свидетели на последните за сезона номинации в Big Brother All Stars. Номинирани за изгонване са Емил, Петя, Тодор, Калина и Пламена.

Калина номинира Ники Китаеца, а мотивите за номинацията ѝ пуснаха истинска бомба сред феновете. Тази вечер ще видим реалните причини и какво точно имаше предвид Калина, когато говори за чувствата на  Ники към нея. Фитнес инструкторът не можа да сдържи дълго емоциите си и скоро невинните закачки към Калина преминаха в сериозни разговори и влюбени погледи. До колко далаче стигна Ники в опитите си да се сближи с Калина и успя ли наистина да мине границата, както сам каза снощи, предстои да разберем.

Катето Евро и Тодор стоплят отношенията.

След скандала с Тодор Катето ще вземе радикално решение - да не чисти и готви. Тя ще събере двете млади момичета Калина и Пламена и ще ги помоли да влизат в кухнята, за да мият само собствени си чинии, защото в Къщата има и четвърта жена, която до момента се грижи единствено за външния си вид. След този заговор Петя ще бъде принудена да влезе в ролята на домакиня, но ще срещне големи трудности с опциите на фурната.

Петя Буюклиева

Изнервена от неблагоприятните обстоятелства певицата ще застане срещу пушачките в Къщата, но това също няма да каже в очите им, а посредством разговор с мъжете. Прямата Калина ще заподозре конспирацията и ще влезе в пореден пряк конфликт с Буюклиева.

Тази вечер ще видим и втората част на седмичната мисия „Кое е числото?”. Big Brother вдига нивото на трудност и съквартирантите трябва да броят колко пъти се появява логото на предаването, докато са разсейвани по най-различни начини.

Голямото сдобряване между Катерина Евро и Тодор не закъсня и актрисата не успя да удържи на чара на Славков. Как Тошко си върна приятелството на жената, която само преди ден каза, че той за нея е “мъртвец” и какви изненади ни е подготвил още Big Brother, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother All Stars , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала