Актуално В програмата

Невъзможна любов и подло отмъщение в „Любовни афери“

Добави коментар

Любовта от пръв поглед ще бъде изправена пред невъзможно препятствие, а двама братя ще се борят за сърцето на една и съща жена в новия епизод на риалити формата „Любовни афери“. Този петък от 22:00 ч. по NOVA зрителите ще станат свидетели на две завладяващи истории по действителни случаи, а емоцията на героите ще бъде пресъздадена през гледната точка на всяка една от замесените страни.

Действието на първата история се развива в Стара Загора, където инцидент на пътя среща Георги и Даяна. Любовта им пламва мигновено и връзката им се развива с бързи темпове. Даяна изпитва сериозни съмнения относно личния живот на Георги, но решава да не го притиска и да му дадеш шанс да сподели с нея, когато е готов. Една случайна среща в парка води до неочаквана изненада – Георги има дъщеря на име Сара. Откритието ще доведе до разрив в отношенията между влюбената двойка, но съдбата има други планове. Как ще реагира Сара на връзката на баща й и ще има ли щастлив край приказката за Даяна и Георги, не пропускайте в новия епизод на риалити формата.

Една жена ще застане между двама братя във втората вълнуваща история в „Любовни афери“. Виктория се влюбва в лошото момче Николай, след случайната им среща във влака. Въпреки силното привличане между двамата, младият мъж не се поколебава да отправи арогантно предложение на своята партньорка. Реакцията на Виктория не закъснява и момичето решава да осъществи подъл план за отмъщение. Невинна жертва в него се оказва братът на Николай – Самуил, който се превръща в пионка в сложна игра на привличане.

Какво ще се случи, когато тримата заживеят под един покрив и как една разходка в планината се превръща в катализатор на отношенията им, гледайте в „Любовни афери“ – този петък, от 22:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Любовни афери

Фатална грешка и препятствия пред любовта в новия епизод на „Любовни афери“

Приятелство и предателство в новия епизод на „Любовни афери“

Изневяра и домашно насилие в премиерния епизод на „Любовни афери“ по NOVA

Премиерният риалити формат „Любовни афери“ стартира тази пролет по NOVA