Актуално В програмата

Изневяра и домашно насилие в премиерния епизод на „Любовни афери“ по NOVA

Добави коментар

С две вълнуващи човешки истории след броени дни по NOVA стартира премиерният риалити формат „Любовни афери“.

Предаването проследява завладяващи действителни случаи за предателства, грешки, прошка, раздяла и ново начало, разглеждайки сложните човешки взаимоотношения от различни гледни точки. Този петък от 22:00 ч. зрителите ще станат свидетели на емоционалния разказ на герои, въвлечени в любовен триъгълник, и ще преживеят историята на една смела жена, попаднала в капана на домашното насилие.

Главните героини в първия интригуващ разказ са Биляна и Евгения, които по неволя споделят един и същ мъж – Ангел. Виновник за любовния триъгълник се оказва мъжът, който продължава да поддържа отношения с бившата си приятелка Евгения, докато съпругата му Биляна дори не подозира. Една отложена командировка поставя началото на мрежа от лъжи, които се натрупват заедно с извиненията и оправданията, но дали истината ще намери начин да излезе наяве?

Действието на следващата история се развива в Пловдив, а главните герои в нея са Деница, Бисер и Антон. Жената държи на съпруга си, с когото са заедно още от деца, но неговото консервативно поведение и ревност оказват влияние на връзката им. Животът на попадналата в безизходица Деница се обръща на 360 градуса, когато на балкона й се появява непознат мъж на име Антон. След необичайната им среща отношенията между героите се задълбочават. С подкрепата на Антон, Деница все повече започва да осъзнава, че се е превърнала в с собственост на съпруга си и е жертва на домашно насилие.

Емоцията на героите от двете истории ще стигне до зрителите по много близък и личен начин - през гледната точка на всяка една от страните, замесени в проблемната ситуация. А преценката кой е прав в тези сложни човешки взаимоотношения, остава за зрителя – този петък, от 22:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Любовни афери

Фатална грешка и препятствия пред любовта в новия епизод на „Любовни афери“

Приятелство и предателство в новия епизод на „Любовни афери“

Невъзможна любов и подло отмъщение в „Любовни афери“

Премиерният риалити формат „Любовни афери“ стартира тази пролет по NOVA