Актуално Други

Нетфликс разкри първия трейлър на "Мъртви момчета детективи”

Добави коментар

Ето първия ви поглед към предстоящия свръхестествен сериал "Мъртви момчета детективи” ( "Dead Boy Detectives"), базиран на комикс поредицата на Нийл Геймън.

Джордж Рексстрий в ролята на Едуин Пейн и Джейдън Реври в ролята на Чарлс Роуланд в "Мъртви момчета детективи” ( "Dead Boy Detectives")...

Джордж Рексстрий в ролята на Едуин Пейн и Джейдън Реври в ролята на Чарлс Роуланд в "Мъртви момчета детективи” ( "Dead Boy Detectives").

© Нетфликс

Нетфликс публикува тийзър трейлър на предстоящия си сериал "Мъртви момчета детективи” ( "Dead Boy Detectives") по комиксите на Нийл Геймън и Мат Вагнер.

"Мъртви момчета детективи” ( "Dead Boy Detectives") намери своя нов дом в Нетфликс, след като първоначално беше разработван за HBO Max. Преместването в Нетфликс е естествено за поредицата, тъй като детективите бяха представени за първи път в брой на комикса "The Sandman". В момента Нетфликс излъчва сериала "The Sandman", а вторият сезон на поредицата се разработва.

Сериалът ще проследи приключенията на Едуин Пейн и Чарлз Роуланд - най-добри приятели и призраци, които се обединяват, за да разрешават паранормални случаи в света на живите.

Трейлърът е мистериозен и интригуващ и създава усещане за магия и въображение. Той обещава да бъде забавен и вълнуващ сериал, който ще привлече феновете на комиксите, както и на феновете на свръхестественото.

Ето и официалния синопсис: Имате ли досаден дух, който ви преследва? Демон ли е откраднал най-важните ви спомени? Може би ще искате да се обадите на детективите от детективска агенция "Мъртви момчета". Запознайте се с Едуин Пейн (Джордж Рексстрийв) и Чарлс Роуланд (Джейдън Реври), "мозъкът" и "мускулът" зад агенцията "Мъртви момчета детективи". Тийнейджъри, родени с няколко десетилетия разлика, които се срещат едва след смъртта си, Едуин и Чарлз са най-добри приятели и духове... които разгадават мистерии. Те ще направят всичко, за да останат заедно - включително да избягат от зли вещици, Ада и самата Смърт. С помощта на ясновидката Кристал (Касиус Нелсън) и нейния приятел Нико (Юю Китамура) те успяват да разгадаят някои от най-мистериозните паранормални случаи в света на живите.

Джордж Рексстрий като Едуин Пейн, Джейдън Реври като Чарлз Роуланд и Касиус Нелсън като Кристъл Палас в “Мъртви момчета детективи” ( "Dead Boy De...

Джордж Рексстрий като Едуин Пейн, Джейдън Реври като Чарлз Роуланд и Касиус Нелсън като Кристъл Палас в “Мъртви момчета детективи” ( "Dead Boy Detectives").

© Нетфликс

Актьорският състав включва Джордж Рексстрийв, Джейдън Реври, Джен Лион, Бриана Куоко, Рут Конъл, Лукас Гейдж, Дейвид Яконо, Касиус Нелсън и Юю Китамура. Сериалът е разработен от Стив Йоки, а Бет Шварц е шоурънър. Сред изпълнителните продуценти са Грег Берланти, Сара Шехтер, Джереми Карвър, Лий Лондон Редман и Нийл Геймън. Режисьор на първия епизод е Лий Толанд Кригер.

Все още не е насрочена премиерна дата за "Мъртви момчета детективи” ( "Dead Boy Detectives").

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нетфликс , Netflix , Стрийминг , Мъртви момчета детективи , Dead Boy Detectives

“Уонка“ със стрийминг премиера на 8-ми март в HBO Max

"Рицарят на седемте кралства" галопира към HBO през 2025

Хари Потър се завръща с нов сериал през 2026

“Аквамен и изгубеното кралство” със стрийминг премиера на 27 февруари в HBO Max

HBO разработва сериал за завладяването на Вестерос от Егон Таргариен