Актуално Други

Нетфликс работи по нов корейски хорър сериал

Добави коментар

Нетфликс работи по “Parasyte: The Grey”, нов корейски оригинален сериал от режисьора на "Влак до Пусан" и създателя на Hellbound Йон Санг-хо.

© Netflix

Сериалът, който интерпретира легендарната манга поредица "Parasyte", разказва историята на паразитна форма на живот. Когато тя започват да нарушават обществения ред, група хора започват война срещу нарастващото зло.

Оригиналната поредица комикси Parasyte на Хитоши Ивааки за инвазивни форми на живот, които завладяват и контролират човешки тела, има продадени над 25 милиона копия в 20 територии и държави. Историята, заредена с много въображение и философски теми, поражда анимационни и игрални адаптации, които са се превърнали в любими на много фенове.

Текст от potv.bg

Актьорския състав на “Parasyte: The Grey” включва: Джион Со-ний в ролята на Джеонг Су-ин, която става жертва на паразит, но когато той не успява да завладее мозъка ѝ, тя влиза в странно съжителство с него; Ку Кьо-хуан в ролята на Сеол Канг-у, който преследва паразитите, за да намери изчезналата си сестра и Ли Джънг-хьон в ролята на Чой Джун Кюн, ръководителка на "Екип Грей", работна група, която се бори с паразитите.

"Parasyte: The Grey", е написана от Йон и Рю Йонг-джи (Money Heist: Korea - Joint Economic Area). Сериалът се продуцира от Climax Studio и Wow Point. Netflix ще разпространи сериала в цял свят.

Йон получава световно признание за филма си "Влакът за Пусан" и продължението му "Полуостровът". Неговият фентъзи сериал Hellbound бележи огромен успех за Нетфликс.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Нетфликс , Netflix

Фийби Динивър няма да се върне за третия сезон на Бриджъртън

“Пърси Джаксън и боговете на Олимп” намери своите Зевс и Посейдон

HBO Max спира "Клюкарката" след два сезона

Mayor Of Kingstown – Втори сезон наличен от 30-и януари, само в SkyShowtime

Оригинален комедиен сериал Funny Woman от 10 февруари в Skyshowtime